Pukumiehet-sarjan päätöskausi starttaa – tätä on luvassa

Herttuatar Meghan jätti uransa näyttelijänä vuonna 2018.

Herttuatar Meghan muistetaan myös Pukumiehet-hittisarjan Rachel Zanena. Uransa näyttelijänä hän lopetti vuonna 2018. 

Rapakon takana Pukumiehet-sarja tuli päätökseen viime syksynä. Lakimaailman kiemuroista kertovan draaman yhdeksäs  ja viimeinen tuotantokausi alkaa Maikkarilla 22. kesäkuuta.

Suositun amerikkalaisen draamasarjan päätöskaudella maineikkaassa lakitoimistossa Manhattanilla kuohuu jälleen. Harvey ja Donna yrittävät pitää suhteensa salassa, mutta sen tultua julki suhdetta ei hyvällä katsota.

Mike palaa takaisin New Yorkista ja ensi töikseen saa koko toimiston sekaisin. Samantha saa potkut, ja eräästä toisestakin kollegasta halutaan päästä eroon. Mutta miten käy lakitoimistoni, kuka lähtee ja kuka jää? Vai jääkö kukaan? 

Sarjan kahdeksas kausi päättyi Rachelin ja Miken häihin ja muuttoon Seattleen. Sarjassa Mike Rossia näyttelevä Patrick J. Adams paljasti aikaisemmin Entertainment Tonight -sivustolle, että Rachel huomioitiin myös sarjan päätöskaudella.

Adams jättäytyi sarjasta herttuattaren ohella vuonna 2018. Hän palaa viimeisellä kaudella mukaan sen viidennessä jaksossa. Adams kertoo, että Rachelin rooli on fanien haaveita aavistuksen pienempi. Herttuatar on nimittäin mukana sarjassa puhelinkeskustelun välityksellä.

– Mukana on puhelinkeskustelu, joissa Rachel sanoo "Hei hei, rakastan sinua". Minusta se on ilmeinen tieto siitä, että Rachel on yhä siellä ja osa show'ta.

Pukumiehet MTV3-kanavalla maanantaina klo 22:35 

Lue myös:

    Uusimmat