Mainos

Näppärä toiminto: Google auttaa löytämään kadonneen Android-puhelimesi

Kun puhelimen lukitsee Android Device Managerin kautta, laitteen lukitusruudulle voi laittaa viestin puhelimen löytäjälle.

Jäikö puhelin äänettömälle kotona ja nyt sitä ei tahdo löytää? Tai jäikö puhelin vaikkapa kiiressä kahvilaan tai tipahtiko se kadun varteen? Googlen Android Device Manager auttaa näissä ongelmatilanteissa.

Soita puhelimeen

Jos puhelin on äänettömällä, normaali puhelu ei paljoa etsinnöissä auta. Android Device Managerin kautta pystyy puhelimen soittoäänen kytkemään päälle. Soittoääni soi viisi minuuttia täydellä voimakkuudella ellei puhelimen lukista avata.

Paikanna puhelin

Jos puhelin on unohtunut paikkaan, jota et kykene muistamaan, voi Android Device Managerin paikantaa puhelimen. Jotta paikannus onnistuu, täytyy puhelimessa olla Googlen sijaintipalvelut käytössä. Mikäli puhelin on sattunut sammumaan, palvelu näyttää kohdan, missä puhelin on viimeksi ollut .

Lukitse tai tyhjennä puhelin tarvittaessa

Android-puhelimen voi lukita Android Device Managerin kautta erillisellä salasanalla, jotta puhelin ei ainakaan joudu vääriin käsiin. Uuden salasanan lisäksi käyttäjä voi lisätä lukitusruudulle viestin ja painikkeen, josta voi soittaa numeroon, jonka kautta puhelin löytää oikean omistajansa.

Jos puhelimessa sattuu olemaan arkaluontoisia tietoja, jotka eivät saa joutua vääriin käsiin, voi laitteen tyhjentää etänä. Tämä palauttaa laitteen tehdasasetuksiin ja poistaa tiedostot puhelimesta, muttei välttämättä SD-kortilta.

Kaikki nämä toiminnot hoidetaan Googlen Android Device Managerin verkkosivujen kautta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.