Puhdistustuotteet lomalaiselle

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa kerran viikossa Tyylitalon lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Lue asiantuntijan vinkit ja saa kauneutesi hehkumaan! Tällä viikolla asiantuntija neuvoo muun muassa, kuinka silmämeikin saa helposti pois lomamatkalla ja mikä auttaa turvonneille silmille.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle täältä!

Silmämeikki sinivihreäsilmäiselle

Millaista silmämeikkiä suosittelet sinivihreäsilmäiselle, luonnostaan punatukkaiselle? Entä kannattaako punahiuksisen käyttää aurinkopuuteria tai poskipunaa. Ihoni on hyvin hyvin vaalea ja siinä on kesakoita. Kasvoni ovat kapeat. Olisin todella iloinen jos ehdit vastata kysymyksiini!

Riian vastaus:

Pisamaiselle iholle aurinkopuuteri on täydellinen tuote! Se tuo ihanasti ihon raikkauden esiin ja tekee kasvoista entistäkin heleämmät.

Silmämeikiksi sinun kannattaa kokeille Creative Eyes Trio paletin sävyä 817 Sienna, jossa on kolme hentoa ruskean sävyä. Myös oliivinvihreä silmänrajauskynä toimisi väreihisi mainiosti. Testaa Stay On Eye Pencil kynän sävyä 08 Khaki.

Apua turvonneille silmille

Moi Riia! Mulla on keskikokoiset/isohkot sinivihreät silmät jotka ovat aina aamulla turvoksissa ja punoittavat. Efektiä lisää se, että minulla on suuri liikkuva luomi/ luomitila ja kun se turpoaa, niin näytän haudasta nousseelta. Peitän aamulla punoitusta levittämällä meikkivoidetta ja irtopuuteria silmäluomille. Millaista meikkiä kannattaisi suosia näkyvillä yläluomilla, ettei näyttäisi väsyneeltä? Ja miten turvotusta saisi laskettua tai peitettyä? Onko valokynä meikkivoidetta parempi vaihtoehto? Olen nuori.

Riian vastaus:

Heippa! Sinun kannattaa kiinnittää huomiota siihen, ettet syö kovin suolaista ruokaa iltaisin. Jos on taipuvainen turvotukseen, suola turvottaa varmasti. Pika-apu aamulla on laittaa yön yli pakastimessa olleet jääkylmät teelusikat silmille ja painaa ne luomien päälle hetkeksi. Turvotus laskee nopeasti ja iho virkistyy.

Suosittelen sinua myös hankkimaan Nivean Aqua Sensation Eye Care -silmänympärysvoiteen, jonka sisältämä kurkku-uute raikastaa silmänympärysihon hetkessä. Kosteuttavaa voidetta laitetaan silmänympärysiholle nuppineulan pään kokoinen määrä aamuin illoin. Muista että todella pieni määrä riittää.

Laita luomelle pohjustuksesi meikkivoiteen sijasta Perfect Cover -peitevoidetta. Sen sisältämät valoa heijastavat pigmentit saavat silmäluomet näyttämään virkeämmiltä.

Tumma silmämeikki pienentää, vaalea suurentaa, eli suosittelen sinulle tummaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Saat sillä kätevästi häivytettyä turvonnutta luomea. Toivottavasti saat apua vinkeistäni! Mukavaa kesää!

Kiinteyttä kaulan iholle

Miten saisin kaulaheltalle kimmoisuutta, kysyy 68-vuotias?

Riian vastaus:

Hei! Kokeile Nivean Vital -sarjan kiinteyttävää tehoseerumia sekä päivä- ja yövoidetta. Vital Rejuvenating Skin Remodelling Serum antaa iholle kimmoisuutta ja kiinteyttä. Käytä seerumia aina voiteen alla, sekä kasvoilla että kaulalla. Suosittelen seerumin käyttöä jatkuvasti, päivittäin. Uskon että kaulasi saa kimmoisuutta kun otat Vital-tuotelinjan tehokkaat tuotteet käyttöön!

Verisuonet piiloon

Haluaisin yli 50-vuotiaan meikkiohjeet. Värini on kesä. Ja miten poistaa nenän päältä verisuonia jotka näkyy ilman meikkiä, ja mikä meikkivoide on hyvä ja luonnollisen näköinen?

Riian vastaus:

Aikuiselle naiselle ihanteellinen meikkivoide on Nivean Beauty Lift. Se suojaa, peittää sopivasti ja saa ihon näyttämään hehkeältä. Uskon että saat tällä meikkivoiteella nenän couperosankin piiloon. Jos kuitenkin kaipaat lisäpeittävyyttä, voit taputella meikkivoiteen päälle vielä kevyesti Stay On Cover Stick peitevoidetta.

Lomalaisen meikin poisto

Olen lähdössä Lappiin lomalle viikoksi. Asiaan kuuluu paljon ulkoilua ja niin edespäin, joten hankin vedenkestävän ripsivärin, ettei valu pitkin poskia meikit.

Kokeilin sitä tänään, ja nyt suihkun jälkeen ongelmana on se että se ei suostu lähtemään mitenkään pois. Löytyykö tähän apu?

Riian vastaus:

Vedenkestävä maskara vaatii vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetun poistoaineen. Nivean Gentle Watreproof Eye Make-up Remover poistaa vedenkestävän silmämeikin hellävaraisesti ripsiä suojaten. Laita tuotetta vanulappuun ja pyyhi ripsiväri pois. Puhdista tämän jälkeen kasvot geelillä ja kasvovedellä. Apu siis löytyy, ja poistaminen on helppoa ja vaivatonta!

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle täältä!

Lue myös:

    Uusimmat