Priscilla Presley muisteli edesmennyttä tytärtään – myös Lisa Marien velipuoli avasi sanaisen arkkunsa

0:40
Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa oli vain pari päivää ennen hänen kuolemaansa.

Priscilla Presleyn tytär Lisa Marie Presley menehtyi 12. tammikuuta.

Edesmennyt laulaja Lisa Marie Presley olisi täyttänyt 1. helmikuuta 55 vuotta. Tähti menehtyi 12. tammikuuta sydämenpysähdykseen.

Lisa Marien äiti Priscilla Presley muisteli tytärtään sydäntä särkevästi Instagramissa 1. helmikuuta. Priscilla jakoi useita, vanhoja kuvia itsestään, Lisa Mariesta ja tyttärensä isästä Elvis Presleystä.

– Tänään olisi ollut Lisan 55-vuotissyntymäpäivä. Toiveeni on suojella kolmea lapsenlastani ja pitää perheemme yhdessä. Hetkestä, kun sain Lisan syliini, olen suojellut, rakastanut ja ohjannut häntä, kuten olen tehnyt pojallenikin, Priscilla kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tähti jatkoi kuvailemalla tuntemuksiaan.

– Sydämemme ovat särkyneet, ja yritän opetella elämään ilman tytärtäni. Me todella rakastimme kaikkea sinussa, ja tunnemme rukouksesi. Kiitos todella paljon, että välitit niin syvästi perheestämme, Priscilla kirjoitti.

Myös Priscillan poika, eli Lisa Marien velipuoli, Navarone Garibaldi Garcia avasi sanaisen arkkunsa Peoplelle. Garcia on pysytellyt suurimmaksi osaksi pois julkisuuden valokeilasta.

Navarone osallistui Lisa Marien muistotilaisuuteen 22. tammikuuta.

– Se on edelleen niin epätodellista, hän sanoi siskopuolensa poismenosta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja