Priscilla Presley hakee hallintaansa tyttärensä Lisa Marie Presleyn omaisuutta – edesmenneen laulajan tytär Riley Keough on kuitenkin nimetty edunvalvojaksi

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Lisa Marie Presleyn viimeinen julkinen esiintyminen oli Golden Globe -gaalassa vain muutamaa päivää ennen kuolemaa.

Edesmenneen laulajan Lisa Marie Presleyn omaisuuden hallinnasta ei olla aivan päästy yhteisymmärrykseen.

Edesmenneen laulaja Lisa Marie Presleyn äiti Priscilla Presley hakee tyttärensä omaisuutta hallintaansa, vaikka seitsemän vuotta sitten tehty muutos poisti hänet edunvalvojan asemasta. Yahoo Entertainmentin hankkimassa asiakirjassa Priscilla kyseenalaisti 26. tammikuuta tyttärensä tekemän muutoksen aitouden.

Väitetyssä muutoksessa Lisa Marie olisi nimennyt aikuiset lapsensa, tyttärensä Riley ja poikansa Benjamin Keoughin, edunvalvojikseen ja poistaneensa äitinsä Priscillan ja entisen bisnesmanagerinsa Barry Siegelin, jotka oli lisännyt vuonna 2010. Benjamin kuoli itsemurhan seurauksena vuonna 2020, joten muutoksen mukaan Riley olisi ainoa edunvalvoja.

Priscillan mukaan Lisa Marien allekirjoitus vuoden 2016 asiakirjassa olisi ristiriidassa hänen tavanomaisen allekirjoituksensa kanssa. Muutosta ei ilmeisesti myöskään koskaan vahvistettu notaarilla, eikä Priscillan mukaan toimitettu hänelle vuoden 2010 tehtyjen ehtojen mukaisesti. Lisäksi Priscillan mielestä muutoksen päivämäärä on epäilyttävä, ja siinä myös ilmeisesti on kirjoitettu Priscillan nimi väärin.

Näin ollen Prsicilla haluaa, että tuomioistuin vahvistaa vuonna 2010 tehdyn asiakirjan. Lisäksi Priscilla uskoo, että Siegel on jo tai ainakin eroaa pian edunvalvojan tehtävästään.

On kuitenkin epäselvää, mitä Riley haluaa. Yahoo Entertainment otti yhteyttä Rileyn ja Priscillan edustajiin, mutta ei saanut vastausta.

Yksi asia on kuitenkin melko varmaa: Lisa Marie ei halua Siegeliä lähellekään rahojaan ja omaisuuttaan, sillä vuonna 2018 Lisa Marie haastoi liikemiehen oikeuteen ja syytti häntä huolimattomuudesta ja huonosta taloudenhoidosta. Asiakirjojen mukaan, jotka syntyivät osana 100 miljoonan dollarin oikeusjuttua, Lisa Marie väitti, että hänellä oli vain 14 000 dollaria käteistä vuonna 2016.

Lisa Marie väitti, että Siegel aiheutti hänelle taloudellista tuhoa, ja yhdessä vaiheessa hän väitti, että hänellä olisi ollut 16 miljoonaa dollaria velkaa.

Siegel haastoi Lisa Marien oikeuteen ja vaati tältä 800 000 dollaria maksamattomista laskuista. Hän väitti, että Lisa Marie käytti kaikki rahansa isänsä Elvis Presleyn perinnöstä ylelliseen elämäntapaansa.

Ei ole kuitenkaan julkistettu, mitä oikeudessa tapahtui.

Lisa Marie kävi oikeudellista taistelua myös entisen aviomiehensä Michael Lockwoodin kanssa, jonka kanssa hänellä on 14-vuotiaat kaksoset Finley ja Harper. He riitelivät rahasta ja huoltajuudesta. Se, joka ottaa hallintaansa Lisa Marien omaisuuden, joutuu todennäköisesti selvittämään monia asioita.

Lisa Marie kuoli 12. tammikuuta sydämenpysähdykseen.

Lue myös:

    Uusimmat