Lisa Marie Presleyn tytär Riley Keough tuli viime vuonna äidiksi – aviomies paljasti anoppinsa muistotilaisuudessa

0:40
Lisa Marie Presley oli silminnähden huonovointinen viimeisessä julkisessa esiintymisessään Golden Globe -gaalassa muutamaa päivää ennen kuolemaansa.

Näyttelijä Riley Keough sai tyttären aviomiehensä Ben Smith-Petersenin kanssa vuonna 2022.

Näyttelijä Riley Keoughin, 33, aviomies Ben Smith-Petersen paljasti, että pariskunta on saanut tyttövauvan. Smith-Petersen toi asian ilmi, kun hän piti puheen vaimonsa puolesta anoppinsa Lisa Marie Presleyn muistotilaisuudessa 22. tammikuuta. Muistotilaisuus pidettiin Presleyn lapsuudenkodin edustalla Gracelandissa, Memphisissä.

Smith-Petersen luki muistotilaisuudessa Keoughin kirjoittaman puheen.

– Toivon, että voin rakastaa tytärtäni niin kuin sinä rakastit minua, miten rakastit veljeäni ja sisariani. Kiitos, että annoit minulle voimaa, sydämeni, empatiani, rohkeuteni, huumorintajuni, käytöstapani, luonteeni, villiyteni, sinnikkyyteni. Olen sydämesi tuote, sisareni ovat sydämesi tuote, veljeni on sydämesi tuote, Smith-Petersen kertoi ​​lukiessaan vaimonsa sanoja.

Smith-Petersen ei kuitenkaan sen kummemmin tarkentanut tyttärensä syntymäaikaa tai nimeä. Keoughin edustajan mukaan pariskunta sai tyttövauvan kuitenkin vuonna 2022.

Keough tapasi Smith-Petersenin kuvattaessaan Mad Max: Fury Road -elokuvaa vuonna 2012. Heidät esiteltiin lyhyesti kuvauksissa, mutta he alkoivat seurustella vasta vuotta myöhemmin, kun he tekivät uusintakuvauksia Australiassa. Smith-Petersen on sijaisnäyttelijä, eli stunt-esiintyjä, joka tekee näyttelijän puolesta vaikeita taitoja vaativat tai vaaralliset kohtaukset.

Kihlat vaihdettiin vuonna 2014, ja naimisiin pari meni helmikuussa 2015. Ensimmäiset häänsä he pitivät Nepalissa muutamaa viikkoa ennen toisia häitään. Pari rakensi tuolloin koulua Nepaliin. Toiset häät olivat 4. helmikuuta Napa Valleyssa, Kaliforniassa.

Keoughin äiti Lisa Marie Presley kuoli 54-vuotiaana 12. tammikuuta sydämenpysähdykseen. Lisa Marie oli Elvis Presleyn ainut lapsi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja