Lisa Marie Presleyn viimeiset sanat poikansa haudalla ennen kuolemaansa – ei ollut vielä valmis lähtemään

0:40
Lisa Marie Presley esiintyi huonovointisena vain päiviä ennen kuolemaansa Golden Globe -gaalassa.

Lisa Marie Presleylle hänen poikansa Benjaminin kuolema oli hänen elämänsä suurin sydänsuru.

Lisa Marie Presleyn, 54, viimeisistä päivistä on saatu lisätietoa. Elvis Presleyn tytär kuoli äkillisesti 12. tammikuuta sydämenpysähdykseen. Myös Elvis kuoli ongelmiin sydämen kanssa, sillä hänen kuolinsyynsä oli sydämen rytmihäiriö vuonna 1977.

Peoplen mukaan 8. tammikuuta, vain muutama päivä ennen traagista kuolemaansa, Lisa Marie vieraili edesmenneen poikansa Benjaminin haudalla Gracelandin kartanolla läheisen ystävänsä David Kesslerin kanssa ja ilmaisi toivovansa tulla haudatuksi Benjaminin viereen Meditation Garden -puutarhaan. Myös Elvis on haudattu sinne.

– Istuimme siellä enimmäkseen hiljaa Benin haudan vieressä. Hän näytti minulle, minne hänet jonakin päivänä haudattaisiin, aivan isänsä hautaa vastapäätä. Sanoin hänelle: "Ei pitkään aikaan”, johon hän vastasi: ”Ei, minulla on vielä paljon tekemistä”. Hän oli hyvin innoissaan tulevasta, Kessler kertoi Peoplelle.

Lisa Marie oli vain 9-vuotias, kun hänen isänsä Elvis kuoli. Hänen suurin sydänsurunsa oli kuitenkin, kun hänen poikansa Benjamin teki itsemurhan 27-vuotiaana vuonna 2020.

– Suru on jotakin, jota sinun täytyy kantaa mukanasi koko loppuelämäsi. Et pääse siitä yli, et siirry eteenpäin, piste, Lisa Marie kirjoitti viime elokuussa People-lehden kirjoituksessaan surusta.

Poikansa menetyksen jälkeen Lisa Marie piti jonkin aikaa matalaa profiilia, mutta alkoi viime kuukausina nousta enemmän julkisuuteen isästään vuonna 2022 julkaistun Elvis-elokuvan myötä.

– Hän oli aluksi hyvin hermostunut siitä, kuinka yleisö suhtautuisi elokuvaan, koska hänelle oli niin tärkeää, että hän teki oikeutta isälleen, sanoi hänen pitkäaikainen ystävänsä, Guns N' Rosesin rokkari  Axl Rose.

– Kuka tietää, mitä elämän jälkeen tulee, mutta haluaisin ajatella, että he ovat yhdessä, Lisa Marie, Ben ja hänen isänsä, jollain tavalla. Lisa ja hänen elämänsä tärkeimmät miehet ovat onnellisia yhdessä, Axl Rose kertoi.

Lisa Marielle järjestetään julkinen muistotilaisuus sunnuntaina 22. tammikuuta.

Lisa Marien jälkeen jäivät kolme tytärtä: Riley, 33, sekä kaksoset Harper, 14, ja Finley, 14. Hän oli elämänsä aikana naimisissa neljä kertaa, ja kaikki liitot päätyivät eroon. 

TMZ-sivuston tietojen mukaan on mahdollista, että kaksosten huoltajuudesta syntyy kiista Presleyn perheenjäsenten välille.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja