Prinssiveljesten välit ovat puhuttaneet pitkään – Harryn ja Williamin suhteen kerrotaan olevan paranemaan päin: "Se on pakottanut veljekset tarttumaan puhelimeen"

Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää 6:37
Harry ja Meghan ovat lähteneet virallisesti hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, mitä se tarkoittaa

Prinssit William ja Harry ovat parantaneet jälleen välejään, kertoo kuninkaallistoimittaja Katie Nicholl.

Prinssiveljekset William ja Harry ovat puhuttaneet väleillään tiiviisti jo syksystä 2019 lähtien. Lähteiden mukaan prinssiveljesten välit olisivat viilentyneet merkittävästi viimeistään siinä kohtaa, kun Harry ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan ilmoittivat tammikuun alussa aikovansa vetäytyä syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja muuttavansa vuoden ikäisen Archie-poikansa kanssa Pohjois-Amerikkaan. 

Kuninkaallistoimittaja Katie Nichollin mukaan kaksikon oletetusti viileät välit olisivat nyt kuitenkin lämpenemään päin. Nichollin kertoman mukaan prinssiveljet olisivat pitäneet jälleen toisiinsa tiiviimmin yhteyttä ja soitelleet toisilleen jopa videopuheluita. Korona-aikaa Harry ja Meghan ovat viettäneet Archien kanssa Los Angelesissa, jonne he aikovat asettua, ja William puolestaan perheensä kanssa kodissaan Norfolkissa. 

– Tuossa suhteessa on ollut suuria erimielisyyksiä, mutta asiat ovat paranemaan päin ja tiedän Williamin ja Harryn pitävän yhteyttä puhelimitse. He ovat soittaneet videopuheluita sekä ovat tehneet paljon perheenjäsentensä syntymäpäivien eteen. Ja luulen, että koska prinssi Charles ei ole voinut hyvin, se on pakottanut veljekset tarttumaan puhelimeen ja ottamaan jälleen yhteyttä toisiinsa. 

Williamin ja Harryn isä Charles sairasti koronaviruksen maaliskuussa. 71-vuotias Charles antoi negatiivisen tuloksen koronatestistä jo viikkoja sitten ja pääsi tuolloin eristyksestä. Hovin mukaan Charlesin vointi pysytteli tartunnan ajan yleisesti hyvänä. 

Veljesten välien lisäksi viime vuosien aikana on puhuttanut paljon prinssien vaimojen Meghanin sekä herttuatar Catherinen välit, joiden on niin ikään kerrottu olleen varsin huonot. Nichollin mukaan kuitenkin myös herttuattarien välillä ollut, huhuttu jännite olisi ohitse. 

– Luulen, että kummallakin puolella tunnetaan helpotusta siitä, että tämä valtava draama on nyt mennyttä. Sussexit (Harry ja Meghan) ovat vapaita etenemään oman elämänsä kanssa ja Cambridget (William ja Catherine) ovat vapaita palaamaan vanhaan elämäänsä ilman harmitusta sekä draamaa, joka selkeästi oli iso asia kulissien takana. Luulen, että Catherine ja William kaipaavat Harrya ja Meghania tiettyyn pisteeseen asti, mutta varsinkin kaipaavat Harrya ja tapaa, jolla hän oli osa heidän elämäänsä, Nicholl arvioi. 

Nicholl kertoo uskovansa kuninkaallisten kokoontuneen yhteen Zoom-videochatpalvelun kautta Archien syntymäpäivänä toukokuun alussa. Hänen mukaansa Harry ja Meghan myös tuntevat olevansa todella vapaita ja nauttivan uudesta elämästään sekä siitä, että he saavat tehdä enemmän asioita omilla ehdoillaan jatkossa. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat