Prinssi William kaljuuntuu: Tilanne jo nyt pahempi kuin isällä

Prinssi William kaljuuntuu hurjaa vauhtia. Asiantuntijat ovat huolissaan menettääkö kuninkaallinen kaikki hiuksensa 40 ikävuoteen mennessä.

Prinssi William kaljuuntuu nopeammin kuin isänsä, Geniusbeauty.com uutisoi. Taannoin prinssin kaljuuntuvasta päälaesta vitsaili jopa laulaja Justin Bieber, joka mietti, miksei prinssi käytä hiusten lähtöä estäviä lääkkeitä. Myös hiusalan ammattilaiset ovat kiinnittäneet huomiota prinssin kaljuuntuvaan päälakeen.

Hiusasioihin keskittyneen Manchester’s Crown Clinicin johtaja Asim Shahmalak suosittelee prinssille Propecia-nimisen lääkkeet käyttöä, sillä se voisi estää prinssiä menettämästä enempää hiuksia. Ilman lääkehoitoa prinssin otaksutaan kaljuuntuvan 40 ikävuoteen mennessä.

Toki prinssi William voi turvautua samaan hoitoon kuin vaikkapa jalkapalloilija Wayne Rooney, joka hankki itselleen hiustensiirron. Prinssi Williamin tilanteessa hiuksia saisi istuttaa päähän ainakin 4000 kappaletta. Rahaa hiustensiirto kuitenkin vaatii, sillä operaatio kustantaa ainakin 800 puntaa vuodessa.

Sukujuuriensa takia ei ole mikään ihme, että prinssi William näyttää kaljuuntuvan nuorella iällä. Sekä hänen isoisänsä prinssi Philip että isänsä prinssi Charles ovat tunnettuja ohuista hiuksistaan ja hiustenmenetyksestään. Mutta vaikka prinssi William alkoi kaljuuntua 25-vuotiaana, näyttää hänen tilanteensa jo nyt huonommalta kuin prinssi Charlesin tilanne.

On myös hyvin mahdollista, että Cambridgen herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin mahdolliset tulevat lapset perivät suvun kaljuuntumisgeenin.


Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja