Prinssi William ja prinssi Harry seurasivat kuningatar Elisabetin arkkua Westminster Halliin – kulkueen etenemistahti ja reitti ovat tarkoin kartoitettuja

Kuningatar Elisabetin arkku siirrettiin Buckinghamin palatsista.

Kuningas Charles, prinssi William ja prinssi Harry seurasivat jalan, kun kuningatar Elisabetin arkku siirretään 14. syyskuuta Buckinghamin palatsista Westminster Halliin Lontoossa. Kaikki kolme kävelivät varsin vakavamielisinä arkun perässä. Prinssi Andrew, prinsessa Anne ja prinssi Edward kävelivät myös arkun välittömässä läheisyydessä.

Kulkue lähti palatsista klo 16.22 Suomen aikaa ja saapui perille noin klo 17.

Kulkuetta säesti Beethovenin Funeral march (part 1) -kappale ja mustaan ​​verhottu rumpu, jota lyötiin 75 askelta minuutissa. Tahti ja reitti ovat huolellisesti kartoitettuja, jotta kulkue ehti Westminster Halliin tarkalleen klo 17.

Charles ja hänen kaksi poikaansa olivat kaikki yhdessä edellisen kerran julkisesti St Paulin katedraalissa Platinum Jubilee -platinajuhlien aikana kesäkuussa 2022. Platinajuhlat olivat myös Harryn ja Meghanin ensimmäinen julkinen esiintyminen sen jälkeen, kun he erosivat kuninkaallisista tehtävistä vuonna 2020.

Lue myös:

    Uusimmat