Prinssi William ja Kate odottavat vauvaa?

In Touch -lehti kirjoittaa, että Catherine on lopettanut alkoholin käytön. Odottaako herttuatar kuninkaallista perillistä?

Cambridgen herttua William ja herttuatar Catherine ovat olleet naimisissa kolmisen kuukautta, joten maailmalla uumoillaan jo milloin tuleva kuningatar synnyttää esikoisensa.

In Touch -lehti kiihdyttää huhuja kirjoittamalla Catherinen lakanneen nauttimasta alkoholia. Lehdessä William serkun Zara Phillipsin heinäkuisiin häihin osallistuneet vieraat epäilevät, että Catherine saattaa olla raskaana.

– Catherine ei juonut lainkaan alkoholia vastaanotolla tai ennen häitä järjestetyssä cocktail-tilaisuudessa, lähde kertoo In Touch -lehdelle.

– Hän on varovainen, koska ei tahdo heikentää mahdollisuuksiaan tulla raskaaksi, tai vahingoittaa sikiötä mikäli hän on jo raskaana.

Kuninkaallinen pariskunta aikoo viettää loppukesän kuningatar Elisabethin Skotlannissa sijaitsevassa Balmoralin linnassa.

– Molemmat rakastavat rauhaa ja yksityisyyttä. Se on täydellinen paikka rentoutua ja laittaa vauva alulle, ellei niin ole jo tapahtunut.

Sensaationhakuinen The Globe -lehti kirjoittaa uusimassa numerossaan, että Catherine olisi ollut jo raskaana, mutta saanut keskenmenon.


MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: In Touch, Holly Baby, The Globe

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja