Prinssi Harry täytti 38 vuotta – vietti syntymäpäiväänsä Isossa-Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin

0:37
Kuningas Charles seurasi äitinsä arkun kulkuetta poikiensa prinssi Williamin ja prinssi Harryn kanssa.

Prinssi Harry täytti vuosia surun keskellä.

Prinssi Harry täytti 38 vuotta 15. syyskuuta ja vietti näin ollen syntymäpäivänsä Isossa-Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Tavallisesti hän on vuosia täyttäessään ollut perheensä ympäröimänä, mutta nyt hänen ja herttuatar Meghanin lapset Archie, 3, ja Lilibet, 1, ovat Yhdysvalloissa ja vanhemmat suremassa kuningatar Elisabetia Isossa-Britanniassa.

Harry ja Meghan todennäköisesti viettävät prinssin vuosipäivän kaksin kotonaan Frogmore Cottagessa, sillä prinssi William ja prinsessa Catherine matkustivat Norfolkiin katsomaan kuningattarelle tuotuja kunnianosoituksia, kuten kukkia, ja kuningas Charles ja kuningatarpuoliso Camilla ovat viettämässä päiväänsä Highgroven kodissaan Gloucestershiressä. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole tarkemmin tiedossa, miten Harry aikoo päivänsä viettää, mutta se on varmaa, että syntymäpäivä on erilainen kuin kaksi hänen edeltävää vuosipäiväänsä.

Harryn 36. syntymäpäivä oli ensimmäinen sen jälkeen, kun hän ja Meghan jättivät kuninkaalliset tehtävät taaksensa.

37-vuotissyntymäpäiväänsä Harry vietti kartanossaan Santa Barbarassa. Läheinen lähde kertoi vuonna 2021, että Meghan suunnitteli miehelleen hillittyä syntymäpäiväillallista ottaen huomioon maailmantilanteen koronapandemiasta Afganistanin tilanteeseen. Meghanin kerrottiin tehneen porkkanakakun Archien kanssa, ja että vieraina olivat Meghanin äiti  Doria Ragland ja muutama läheinen ystävä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja