KUVAT: Leonore varasti show’n Vatikaanissa – härnäsi paavia

Ruotsin prinsessa Madeleine, hänen miehensä Chris O’Neill,  heidän tyttärensä prinsessa Leonore  ja kuningatar Silvia tapasivat paavi Franciscuksen Vatikaanissa maanantaina.

Ruotsin prinsessa Madeleine on perheensä kanssa parhaillaan pitkään suunnitellulla vierailulla Roomassa. Viikonloppuna vielä Lontoossa vaikuttanut Madeleine matkusti Roomaan Kööpenhaminan kautta. Hän jätti merkittävään edustustehtävään valmistautumisen takia väliin veljensä prinssi Carl Philipin tulevan vaimon, Sofia Hellqvistin lauantaiset polttarit.

Maanantaina Madeleine tapasi paavi Franciscuksen Vatikaanissa. Ruotsalaislehti  Expressen raportoi pikkuprinsessa Leonoren varastaneen show’n.

Silvian sylissä istunut Leonore oli härnännyt paavia ojentamalla hänelle prinsessan kädessä ollutta avaimenperää. Kun paavi aikoi tarttua avaimenperään, oli Leonore kuitenkin vetänyt sen äkkiä takaisin itselleen. Paavia pikkurpinsessan veikeä käytös oli huvittanut ja Madeleine oli vakuuttanut Leonoren osoittavan rennolla käytöksellään rakastavansa paavia. Kuvat Leonoren ja paavin kohtaamisesta voit katsoa täältä.

Audienssin jälkeen koko perhe ikuistettiin iloisissa tunnelmissa. Madeleine oli sonnustautunut katolista uskontoa kunnioittaen peittävään asuun. Samalla hän sai myös verhoiltua piiloon raskaudesta huimasti pyöristyneen vatsansa. Prinsessa Madeleinen ja Chris O’Neillin toisen lapsen on määrä syntyä kesäkuussa.

Leonore edusti äitinsä sylissä mallikkaasti ja vilkutti paikan päällä olleille ihmisille. Leonore piti tiukasti kiinni uudesta aarteestaan, Vatikaani-avaimenperästään. Kuvat audienssin jälkeisistä hetkistä on nähtävissä jutun kuvagalleriassa.

Silvia ja Madeleine osallistuvat vielä päivän aikana ihmiskauppaa vastustavaan seminaariin.


Lue myös:

    Uusimmat