Yksi Instagram-kuva oli liikaa – prinsessa Eugenie sai nuhteet kuningatar Elisabetilta

3:34:22
Prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häitä tanssittiin lokakuussa 2018

Prinsessa Eugenien eräs Instagram-julkaisu oli liikaa kuningatar Elisabetille, uutisoi brittilehti The Sun.

Brittihovi on tunnettu lukuisista säännöistään. Kuninkaalliset eivät muun muassa saa poseerata yhteiskuvissa fanien kanssa ja henkilökohtaisia sometilejä ei sallita. Esimerkiksi prinssi Williamilla ja herttuatar Catherine jakavat sen sijaan otoksia edustustehtävistään virallisella Instagram-tilillään, joskin herttuaparin kolmen lapsen syntymäpäiväpotretit ovat lähes poikkeuksetta olleet valokuvausta harrastavan Catherinen käsialaa.

Kuningatar Elisabetin lapsenlapsista prinsessa Eugenie sen sijaan perusti oman tilin Instagramiin vuonna 2017. Vaikka tili on henkilökohtainen, julkaisee 31-vuotias prinsessa siellä hyvin samankaltaista ja harkittua sisältöä kuin vaikkapa William ja Catherine omalla tilillään. Brittilehti The Sun kuitenkin paljasti viikonloppuna, että eräästä Eugenien Instagram-julkaisusta nousi hovissa äläkkä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Kyseisessä, vuonna 2018 julkaistussa otoksessa prinsessan isä prinssi Andrew poseeraa riemukas hymy kasvoillaan Buckinghamin palatsin käytävillä kuningatar Elisabetin syntymäpäiväparaatin yhteydessä.

Kommenttikentässä monet kuninkaallisfanit kiittelivät Eugenieta siitä, että tämä raotti kuvan kautta hieman kulisseja ja tuli paljastaneeksi hieman tarkemmin sitä, miltä Buckinghamin palatsin käytävillä näyttää.

Yksi henkilö ei kuitenkaan ilahtunut tästä – nimittäin kuningatar Elisabet. Syynä nuhteille oli se, että kyseessä oli epävirallinen kuva, joka paljasti liikaa palatsin kulisseista.

– Jouduin hiljattain ongelmiin, kun julkaisin kuvan isästäni palatsin käytävällä ja sen katsottiin paljastaneen liikaa yleisölle, Eugenie on tunnustanut Voguen haastattelussa.

Herttuatar Meghan joutui aikoinaan luopumaan omasta Instagram-tilistään, kun hän liittyi brittihoviin. Prinsessa Eugenielle oma tili on kuitenkin sallittu, sillä hänelle kuninkaalliset edustustehtävät eivät ole työ, vaan sen sijaan prinsessa työskentelee taidegalleriassa.

– Toivon, että voin käyttää tätä alustaa jakaakseni tärkeitä asioita ja intohimojani, prinsessa on kommentoinut sometiliinsä liittyen.

Sitä vastoin Eugenien sisar prinsessa Beatrice ei ole luonut omaa Instagram-tiliä. 

Eugenie on hiljattain julkaissut Instagramissa herkkiä perhekuvia. Prinsessan ja tämän puolison Jack Brooksbankin esikoinen Augustus  syntyi helmikuussa.

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank ovat pitäneet yhtä jo kymmenen vuoden ajan. Parin häitä vietettiin lokakuussa 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja