Kaksi vuotta satuhäistä: Esikoistaan odottava prinsessa Eugenie julkaisi ennennäkemättömiä hääkuvia satumaisesta päivästään

1:49
Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank avioituivat 12. lokakuuta 2018 Windsorissa

Britannian prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häistä tuli maanantaina kuluneeksi kaksi vuotta.

Britannian prinsessa Eugenie ja hänen puolisonsa Jack Brooksbank viettivät 12. lokakuuta jo toista hääpäiväänsä. Pariskunta vihittiin vuonna 2018 Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa ja juhlinta jatkui hevoskärryillä tehdyn ajelun jälkeen Windsorin linnassa, missä olivat paikalla paitsi kuninkaallisen perheen jäsenet kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin johdolla, mutta myös liuta tunnettuja julkkisvieraita.

Merkkipäivän kunniaksi prinsessa julkaisi Instagram-tilillään yhdeksän kuvan kimaran vuosien varrelta. Joukossa on People-lehden mukaan kolme ennennäkemätöntä kuvaa kahden vuoden takaiselta hääpäivältä.

– Kaksi parasta vuotta naimisissa kanssasi ja yhteensä kymmenen vuotta yhdessä. Onnellisia muistoja, rakas Jack, prinsessa kirjoitti.

Prinsessa Eugenie on kuningatar Elisabetin kuopuksen prinssi Andrew’n ja tämän ex-puolison Sarah "Fergie" Fergusonin nuorempi tytär. Britannian kruununperimysjärjestyksessä Eugenie on kymmenentenä.

Kaksi vuotta naimisissa ollut pari julkisti syyskuussa iloisia uutisia, kun Eugenie kertoi Instagram-tilillään odottavansa ensimmäistä lastaan. Pienokaisen on määrä syntyä alkuvuodesta 2021.

Eugenie ja Jack tutustuivat toisiinsa aikoinaan laskettelulomalla Sveitsin Verbierissä vuonna 2010 ja rakkauden on kerrottu roihahtaneen heti ensisilmäyksellä. Jackin on tosin kerrottu kuuluneen Eugenien serkun prinssi Harryn kaveripiiriin jo aiemmin.

Ravintola-alalla yrittäjänä työskentelevä Jack kosi prinsessaansa noin seitsemän vuoden seurustelun jälkeen, kun pari lomaili Nicaraguassa.

Ennen avioitumistaan pari eli vuosia eri puolilla Britanniaa, sillä Eugenie opiskeli New Castlessa ja Jack puolestaan pysytteli töidensä vuoksi Lontoossa.

Prinsessan on uutisoitukin arvostavan puolisossaan erityisesti tämän kovaa työmoraalia. Kun pari tapasi, mies työskenteli tarjoilijana, mutta on edennyt urallaan nopeasti.

–Jack on aina ollut kuva tekemään töitä. Hän päätti jättää yliopiston kesken edetäkseen urallaan ja se viehätti Eugenieta, lähipiiristä on supatettu.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja