Prinsessa Eugenie ja Jack-puoliso söpöilevät vuosipäiväkuvissa – rakkaus roihahti 10 vuotta sitten laskettelulomalla heti ensisilmäyksellä

1:49
Tällaiset olivat prinsessa Eugenien satuhäät lokakuussa 2018

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank ovat olleet yhdessä siitä saakka, kun pari tutustui laskettelulomalla Sveitsissä vuonna 2010.

Prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin satumaisia häitä vietettiin Britanniassa syksyllä 2018.

Pari on kuitenkin ehtinyt olla yhdessä jo huomattavasti pidemmän aikaa, sillä prinsessa iloitsi viikonloppuna heidän viettäneen jo kymmenettä vuosipäiväänsä.

– Olemme todella onnekkaita, että olemme olleet yhdessä näin pitkään, 30 vuotta hiljattain täyttänyt Eugenie iloitsi Instagram-päivityksessään, jonka yhteydessä hän julkaisi kaksi kuvaa aurinkoisesti hymyilevästä pariskunnasta.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Prinsessa huomio kirjoituksessaan myös meneillään olevan koronavirustilanteen ja tahtoi kuulla, miten muut pariskunnat viettävät vuosipäivää poikkeuksellisessa tilanteessa.

– Jos kenelläkään teistä on tällä viikolla vuosipäivä, jos olette tai ette ole yhdessä tämän haastavan tilanteen takia, jos työskentelet etulinjassa ja tahdot kertoa puolisollesi, että rakastat häntä, lähetä minulle kuva ja yksityisviesti siitä, kuinka juhlitte. Jaan teidän viestejänne tarinoissani tulevina päivinä, prinsessa lupasi. 

Koronavirus on koskettanut myös pariskunnan lähipiiriä, sillä tartunta todettiin sekä Jack Brooksbankin isällä että äidillä.

Eugenie ja Jack tutustuivat toisiinsa aikoinaan laskettelulomalla Sveitsin Verbierissä vuonna 2010 ja rakkauden on kerrottu roihahtaneen heti ensisilmäyksellä. Jackin on tosin kerrottu kuuluneen Eugenien serkun prinssi Harryn kaveripiiriin jo aiemmin.

Ravintola-alalla yrittäjänä työskentelevä Jack kosi prinsessaansa noin seitsemän vuoden seurustelun jälkeen, kun pari lomaili Nicaraguassa.

Ennen avioitumistaan pari eli vuosia eri puolilla Britanniaa, sillä Eugenie opiskeli New Castlessa ja Jack puolestaan pysytteli töidensä vuoksi Lontoossa.

Prinsessan on uutisoitukin arvostavan puolisossaan erityisesti tämän kovaa työmoraalia. Kun pari tapasi, mies työskenteli tarjoilijana, mutta on edennyt urallaan nopeasti.

–Jack on aina ollut kuva tekemään töitä. Hän päätti jättää yliopiston kesken edetäkseen urallaan ja se viehätti Eugenieta, lähipiiristä on supatettu.

Lähteet: BBC, Express

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja