Prinsessa Eugenie paljasti esikoisensa nimen – isoäidiksi ensimmäistä kertaa tullut Fergie hehkuttaa pakahtuneena

Prinsessa Eugenie sai esikoisensa helmikuun alussa. 

Iso-Britannian prinsessa Eugenie ja hänen aviomiehensä Jack Brooksbank paljastivat esikoispoikansa nimen lauantaina 20. helmikuuta. Eugenie julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa tuore perhe poseeraa yhdessä onnellisina useassa otoksessa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Haluamme esitellä teille August Philip Hawke Brooksbankin.

Päivityksessään Eugenie kertoo, että tuoreet vanhemmat ovat pakahtua ilosta ja rakkaudesta esikoistaan kohtaan. Eugenien päivityksessä todetaan myös, että kuvat perheestä on ottanut synnytyksessä mukana ollut kätilö.

August-poika tulee elämään osana kuninkaallista perhettä, mutta ilman titteliä, ellei Eugenien isoäiti kuningatar Elisabet päättäisi erikseen sellaista lapselle myöntää. 

Eugenien äiti Sarah Ferguson eli Fergie hehkutti niin ikään isovanhemmuutta omalla Instagram-tilillään. Fergie jakoi Instagramissa samat otokset Eugeniesta perheineen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Isovanhempina herttua sekä minä olemme innoissamme ja siunattuja tyttärenpoikamme August Philip Hawke Brooksbankin saapumisesta. Hän on kaunis siunaus ja rakkauden sekä ilon tuoja perheellemme. Olen niin ylpeä Jackista ja Eugeniesta, he tulevat olemaan niin mainioita vanhempia, Fergie ihasteli somessa. 

Prinsessa Eugenie on Fergien ja Elisabetin kolmanneksi vanhimman lapsen prinssi Andrew'n nuorempi tytär. Eugenie ja Jack Brooksbank menivät naimisiin vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja