Prinsessa Dianan syömishäiriötä ei piilotella hittisarja The Crownin uusissa jaksoissa – brittihovin raivo kohdistuu yllättävälle taholle

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Netflixin suosikkisarjassa The Crownissa ei piilotella prinsessa Dianan bulimiaa. Kuninkaallisessa perheessä aihe on kuitenkin herättänyt närkästystä, kertoo brittilehti The Sun.

Brittilehti The Sun kertoo, että marraskuussa julkaistavissa The Crown -sarjan uusissa jaksoissa ei peitellä prinsessa Dianan syömishäiriötä. Lehden tietojen mukaan Netflixin hittisarjassa nähdään kohtauksia, joissa nuorta Dianaa esittävä Emma Corrin ahmii ja ryntää sen jälkeen oksentamaan.

Prinsessan tiedetään kamppailleen bulimian kanssa vuosikausia, mutta puhui siitä myöhemmin avoimesti julkisuudessa myös itse.

The Sunin tietojen mukaan prinsessan syömishäiriön kuvaaminen Netflix-sarjassa on kuitenkin herättänyt brittihovissa raivoa. Lehden mukaan tämä herättää närkästystä, sillä Dianan nuorempi poika prinssi Harry solmi vaimonsa Meghanin kanssa juuri rahakkaan sopimuksen sarjaa tuottavan suoratoistopalvelun kanssa.

– Prinssi William ja muut ydinperheen jäsenet pitävät sarjan käänteitä epämukavina, eivätkä katso hyvällä, että Harry tekee yhteistyötä sarjaa tekevän yhtiön kanssa, sisäpiiristä kerrotaan.

Lähteen mukaan tilanteen pelätään heikentävän entisestään prinssiveljesten jo ennestään huonoja välejä.

– Se voi olla viimeinen niitti veljesten väleihin, sillä juuri herkempiä aiheita ei ole olemassa kuin heidän äitinsä ahdinko.

Lähteen mukaan kyse ei ole siitä, etteikö kuninkaallisessa perheessä ymmärrettäisi sitä, että kuningatar Elisabetin valtakaudesta kertovassa sarjassa pitäisi peitellä jo ennestään julki tulleita tosiasioita brittihovin elämästä.

– Kuninkaallinen perhe ei tosin myöskään odottaisi omiensa hyötyvän rahallisesti tällaista kautta saatavista voitoista, lähde huomauttaa viitateen prinssi Harryn ja Netflixin sopimukseen.

The Crownin odotettu neljäs tuotantokausi tulee katsottavaksi marraskuussa. Nuoren Dianan roolissa nähdään Emma Corrin, kun taas prinssi Charlesin roolissa jatkaa jo edellisellä kaudella kehuja työstään kerännyt Josh O'Connor

Neljännellä tuotantokaudella nähdään, kuinka prinssi Charles ja Diana avioituvat. Samalle tuotantokaudelle mahtuvat myös prinssi Williamin ja prinssi Harryn varhaiset vuodet.

Charles ja Diana avioituivat vuonna 1981, kun Diana oli vasta 20-vuotias. Prinssi William syntyi seuraavana vuonna ja prinssi Harry vuonna 1984.

Walesin prinssin ja prinsessa liitto oli kuitenkin onneton, ja pari muutti erilleen vuonna 1992. Virallisesti he erosivat vuonna 1996.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja