Onko tämä viimeinen niitti prinssiveljesten hyytäville väleille? The Sun: Harry ja Meghan suunnittelevat Netflix-dokumenttia Dianasta

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Brittilehti The Sunin mukaan Netflixin kanssa rahakkaan diilin tehneet Harry ja Meghan suunnittelevat dokumenttia prinsessa Dianasta.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan solmivat viime viikolla rahakkaan sopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Herttuaparin tiedotettiin alkavan tuottaa tv-sarjoja ja dokumentteja, ja sopimuksen on kerrottu olevan 150 miljoonan dollarin arvoinen.

Brittilehti The Sunin tietojen mukaan diili saattaa sisältää myös dokumentin prinssi Harryn äidistä prinsessa Dianasta.

– Sussexin herttuapari keskustelee siitä, että he toteuttaisivat feature-henkisen dokumentin prinsessa Dianan perhehistoriasta ja perinnöstä, lehdelle kerrotaan.

– Kaikki on vielä aikaisessa vaiheessa, mutta se saattaa todella tapahtua. Kyseessä olisi kunnianosoitus Dianalle ja hänen hyväntekeväisyystyölleen. Netflixillä ajatuksesta Diana-dokumentista ollaan innoissaan.

Jos hankkeelle näytetään vihreää valoa, tullaan asiasta tiedottamaan ensimmäisenä Harryn veljelle prinssi Williamille. Sisäpiiristä kuitenkin hiiskutaan, että dokumentti prinsessa Dianasta saattaisi syventää prinssiveljesten välistä kuilua entisestään.

– Williamin ja Harryn välinen suhde on vaikea, eivätkä he ole puhuneet toisilleen kolmeen kuukauteen. Nämä suunnitelmat voivat syöstä heidät yhä kauemmas toisistaan.

Harryn ja Meghanin Netflix-sopimus on tiettävästi herättänyt brittihovissa närkästystä. Palatsin lähteet ovat kertoneet, että parille toivotettaan hyvää jatkoa, kun he päättivät aiemmin tänä vuonna jättää kuninkaalliset velvollisuudet taakseen. Tiettävästi kaupallisista sopimuksista olisi kuitenkin pitänyt edelleen keskustella hovin kanssa, eikä näin ole Netflix-diilin kohdalla ilmeisesti tapahtunut.

Prinssiveljesten välit ovat olleet otsikoissa jo pidemmän aikaa. Harry vahvisti lokakuussa 2019 nähdyssä dokumentissa veljesten "olevan eri poluilla" elämässään.

– Olemme veljeksiä. Olemme eri poluilla, mutta olen aina hänen tukenaan ja hän minun. Rakastan häntä todella. Veljeksillä sitä vaan on hyviä ja huonoja päiviä, Harry sanoi ITV:n Harry & Meghan: An African Journey -dokumentissa.

Elokuussa ilmestyneestä herttuaparista kertovassa Finding Freedom -paljastuskirjassa väitettiin, että välit olisivat alkaneet rakoilla, kun William oli varoittanut Harrya etenemästä liian nopeasti suhteessaan Meghaniin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja