Brittihovissa huokaistaan helpotuksesta – Charlesin ja Camillan kohuttua tamponikeskustelua ei nähdä The Crown -sarjassa

3:38
Prinssi Charles juhli 70-vuotispäiväänsä marraskuussa 2018

Walesin prinssiä Netflixin The Crown -hittisarjassa näyttelevä Josh O'Connor paljastaa, ettei Charlesin ja Camillan julkisuuteen 1990-luvulla vuotanut intiimi puhelinkeskustelu päädy sarjaan.

Netflixin huippusuositun The Crown -sarjan kolmannen tuotantokauden jaksot tulivat katsottavaksi marraskuussa. Sarjassa nähtiin jo parikymppinen prinssi Charles ja tämän orastava romanssi Camilla Shandiin.

Tekeillä on parhaillaan neljäs tuotantokausi, jolloin mukaan astuu myös Charlesin tuleva vaimo Diana Spencer. Näin ollen seuraavalla kaudella nähdään Charlesin ja Dianan avioliiton ensimmäiset hetket, samoin kuvaan astuvat myös prinssit William ja Harry.

Charlesin ja Dianan avioliiton on kerrottu ajautuneen vaikeuksiin jo heti häiden aikaan, sillä Diana oli tietoinen Charlesin ja Camillan välillä yhä vallinneista tunteista.

Koko maailma kohahti, kun yksityiskohtia Walesin prinssin ja Camilla Parker-Bowlesin salaisesta suhteesta levisi julkisuuteen 1990-luvun alussa. Kenties suurimman kohun aiheutti vuonna 1993 julkisuuteen salaa vuotanut hyvin henkilökohtainen puhelinkeskustelu. Vuonna 1989 käydyssä puhelinkeskustelussa Charles puhui muun muassa "Camillan tankin täyttämisestä" ja sanoi unelmoivansa, että voisi olla tämän tamponi.

Vaikka The Crownin neljännellä tuotantokaudella tuskin ehditään vielä pitkälle 1990-luvun puolelle, paljasti nuoren prinssi Charlesin roolissa jo kolmannella kaudella nähty Josh O'Connor, ettei tamponikeskustelua sivuta sarjassa.

– Kun minulle tarjottiin roolia, oli yksi ensimmäisistä kysymyksistäni – tai oikeastaan ilmoituksistani – että tamponikeskustelua ei tehdä, O'Connor sanoi Huffington Postin mukaan maanantaina julkaistussa SiriusXM:n haastattelussa.

O'Connor kertoi haastattelussa nähneensä, että The Crownissa hänen olisi mahdollista tehdä erilainen rooli.

– Ennen sarjaa tein useita indie-elokuvia ja tv-sarjoja, joissa oli paljon alastomuutta, ja hahmot olivat hieman epäilyttäviä. Ajattelin, että tämä rooli olisi sellainen, jota vanhempani voisivat katsoa tuntematta häpeää.

– Tamponigaten fanit tulevat siis valitettavasti pettymään, hän vitsaili vielä.

Netflixiltä ei kommentoitu asiaa Huffington Postille.

Prinssi Charles ja prinsessa Diana muuttivat erilleen vuonna 1992, mutta arvioero astui virallisesti voimaan 1996. Charles ja Camilla avioituivat vuonna 2005 ja viettivät keväällä jo 15. hääpäiväänsä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja