Prinsessa Dianan näyttelijältä paljastus The Crown -sarjan kulisseista – yksi hetki sai koko työryhmän haukkomaan henkeään

Netflixin The Crown -sarjassa prinsessa Dianaa näyttelevä Emma Corrin kertoo nyt Voguen haastattelussa odotetusta hääkohtauksesta.

Hittisarja The Crownin fanien odotus palkitaan marraskuussa, kun sarjan neljäs tuotantokausi ilmestyy katsottavaksi suoratoistopalvelu Netflixiin.

Neljännellä kaudella brittihovin elämään astuu myös nuori prinsessa Diana, jota näyttelee Emma Corrin.

Sarjassa nähdäänkin myös Dianan ja prinssi Charlesin häät. Corrin on kertonut, että The Crownin tekijät ottivat yhteyttä prinsessa hääpuvun suunnittelijoihin, The Emmanuelsiin. Nämä antoivat kaavat sarjan tekijöiden käyttöön, ja näyttelijä sai ylleen mittatilaustyönä tehdyn hääpuvun.

Ensimmäinen vilaus puvusta nähtiin jo elokuussa sarjan Twitter-tilillä julkaistussa trailerissa.

 

– Kun kuvasimme kohtauksia, minulla piti olla apuna kymmenen ihmistä auttamassa pukeutumisessa, koska puku on niin massiivinen, Corrin kertoi Vogue-lehden haastattelussa.

Hän kuvaili haastattelussa myös hetkeä, kun hän asteli alttarille vastanäyttelijänsä Josh O'Connorin kanssa.

– Kun saavuin, kaikki hiljenivät täysin. Sillä oli aivan erityinen vaikutus verrattuna mihin tahansa muuhun, mitä minulla oli ylläni sarjassa. Se oli... se oli niin häntä, Corrin kuvaili hetkeä, joka sai koko työryhmän haukkomaan henkeään.

Sarjan neljännen tuotantokauden jaksot tulevat katsottaviksi 15. marraskuuta. Corrinia ei kuitenkaan nähdä Dianan roolissa enää sarjan seuraavilla kausilla. Aikuisemman Dianan rooliin on valittu Elizabeth Debicki.

– Prinsessa Dianan henki, hänen sanansa ja tekonsa elävät valtavan monien ihmisten sydämissä. Minulle on todellinen etuoikeus ja kunnia päästä mukaan tähän mestarilliseen sarjaan, joka sai minutkin koukkuun jo heti ensimmäisestä jaksosta alkaen, näyttelijän elokuussa julkistettu lausunto kuului.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja