Presidentti Niinistön erikoisesta "taskuliinasta" repesi riemu sosiaalisessa mediassa – myös Jussi Kärki tarttui villitykseen: "Niinistö on niin suosittu, hän on muotiguru kohta"

Presidentti Niinistö saapui kahvitilaisuuteen seteli taskuliinan paikalla 2:00
Katso videolta, kuinka taskuliinatapaus eteni!

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistui eilen valtiopäivien avajaisten kahvitilaisuuteen. Kahveille saapuessaan Niinistön asustuksessa oli huomiota herättävä yksityiskohta, sillä puvuntakin taskusta pilkotti 50 euron seteli.

Niinistö huomasi piilottaa setelin näkyvistä vasta istuuduttuaan puhemies Antti Rinteen (sd.) viereen.

Tapaus ei jäänyt noteeraamatta aamulla Huomenta Suomessa, jossa MTV Uutisten politiikan ja talouden toimituksen päällikkö Jussi Kärjellä oli takintaskussaan hieman samantyyppinen epätyypillinen asuste.

– Sininen kaksikymppinen näyttää ihan hyvältä. Niinistö on niin suosittu, hän on muotiguru kohta. Varmaan seurataan perässä pikkuhiljaa, Kärki virnisteli.

Julkkisportsari: "Totta kai demari on heti kyttäämässä"

Erikoinen taskuliina on herättänyt riemastusta myös sosiaalisessa mediassa.

Esimerkiksi Ilta-Sanomien toimittaja Johannes Kotkavirta kyseli oletettavasti humoristisesti suomalaisen vaatimattomuuden perään, kun taas sosiaali- ja terveysalan kattojärjestön SOSTEn pääekonomisti Jussi Ahokas pohti presidentin motiiveja.

Opiskelija Antti Ukkonen sanoitti tapauksen tiimoilta uudelleen Fintelligens-yhtyeen taannoista kesähittiä Mikä boogie, ja julkkisportsari Teemu Potapoff vitsaili SDP:n puheenjohtaja Rinteen "kyttäävän" Niinistön rahoja.

IS: Seteli päätyi rintataskuun silmälasien mukana

Mitä koko tapauksen taustalla sitten oli?

Kyseessä oli ilmiselvä vahinko jo siksi, että Niinistön vastahakoisuus taskuliinoihin on tunnettu tosiasia.

Presidentin kanslia paljasti eilen Ilta-Sanomille, mistä oikein oli kyse.

– Presidentillä oli tosiaan rintataskussaan seteli, joka oli silmälasien mukana noussut esiin, viestintäpäällikkö Katri Makkonen kommentoi IS:lle.

Lue myös:

    Uusimmat