Povipommin uusi look - poseerasi kumisaappaissa! Katso kuvat!

Tiheään kirjoja julkaiseva glamourdiiva Jordan eli Katie Price kaunotar jakeli nimikirjoituksiaan ja poseerasi seksikkäästi lyhyessä hamosessa ja polvisukissa sekä kirkuvan pinkeissä kumisaappaissa.

Kohujulkkis ja glamourdiiva Katie Price jakoi viime viikolla nimikirjoituksiaan faneilleen Englannin Essexissä, Ingatestone Saddle Clubilla.

Helmikuussa Las Vegas -häitä yhdessä Alex Reidin kanssa viettänyt Katie Price on ilmoittanut, että tässä avioliitossa kaikki ei ole enää julkista ja hän aikoo suojella perhettään.

Kuitenkin hän suunnittelee jälleen uuden paljastuskirjan julkaisua lokakuuksi.

Tiheään tahtiin kirjojaan julkaiseva glamourdiiva esiintyi Essexin nimmarikeikalla huomattavan arkisessa asussa. Aiemmin kaunotar on kohauttanut mitä niukemmilla asukokonaisuuksilla myös nimmarikeikoillaan, mutta nyt povipommin yllä oli löysä t-paita ja huppari.

Lyhyt ja seksikäs hamonen edusti kuitenkin tuttua seksikästä ja rohkeaa tyyliä, ja pinkit kumisaappaat ja polvisukat olivat humoristinen lisä asukokonaisuuteen.


Nähtäväksi jää, peitteleekö Katie Price löysillä vaatteilla muotojaan, sillä hän on ilmoittanut haluavansa pian perheenlisäystä uuden aviomiehensä kanssa.









MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Barcroft Media/MVphotos

Lue myös:

    Uusimmat