Povipommin ex-mies erosi rakkaastaan

Avioliitostaan glamourmalli Jordanin kanssa tunnettu aussilaulaja Peter Andre on eronnut tyttöystävästään Elen Rivasista viiden kuukauden suhteen jälkeen. Mies päätti suhteen puhelimitse.

Laulaja Peter Andre on eronnut espanjalaiskaunotar Elen Rivasista. Pariskunta päätti suhteensa tunnepitoisen puhelun päätteeksi. Eron syyksi laulaja laittoi kiireisen aikataulunsa.

– Ei vain ole käytännöllistä, että olen minkäänlaisessa suhteessa juuri nyt, tähti kertoi ystävälleen News of the World -lehden mukaan.

– Jumaloin Eleniä, hän on niin tyrmäävä. Mutta totuus on, etten lopulta saanut mahdollisuutta nähdä häntä.

Ex-parin kerrotaan kiehuvan raivosta julkisuudessa esitetyn spekulaation vuoksi. Romanssia on nimittäin epäilty julkisuustempuksi.

– En koskaan olisi osa mitään sellaista. Emme koskaan halunneet yhteisiä työtehtäviäkään, koska emme halunneet ihmisten luulevan, että teemme sen julkisuuden vuoksi, Andre sadatteli ystävälleen.

Laulajan ja ex-vaimo Katie Pricen eli Jordanin lapset, Junior, 5, ja Princess Tiaamii, 3, eivät isänsä erosta kärsi.

– Heillä ei ollut mitään käsitystä siitä, että seurustelimme, koska varmistin aina, että nukuin eri sängyssä Elenin kanssa, jos he olivat läsnä. He luulivat hänen olevan ystäväni, Andre paljasti.

Laulaja ei seuraakaan ex-vaimonsa huonoa esimerkkiä uusien kumppanien tutustuttamisesta lapsille jo pian tapaamisen jälkeen.

– Ennen kuin olen löytänyt sen, jonka kanssa aion naimisiin, en aio hämmentää heitä, Andre vannoo.

Myös Price päätti hiljattain erota aviomiehestään Alex Reidistä.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja