Potter-tähtien muodonmuutos - katso kuvat

Kirjailija J.K Rowlingin kirjoihin perustuvien Harry Potter -elokuvien päätähdet kulkevat omia reittejään.

Harry Potter -elokuvien päätähtinä nähtiin vuodesta 2001 lähtien Daniel Radcliffe, Emma Watson ja Rupert Grint. Viimeinen osa elokuvasaagaan ilmestyi vuonna 2011. Harry Potter -elokuvat ja sen päätähdet ovat saavuttaneet huikean suosion vuosien varrella, mutta tie on kuitenkin ollut kivikkoinen useimmille heistä.Viime viikolla kansa kohahti, kun tuoreet kuvat Radcliffestä levisivät julkisuuteen. Harry Potter -hahmona tunnettu näyttelijä ei kuitenkaan ole ainut elokuvasaagan tähdistä, jonka elämä on kokenut mullistuksen.

Harry Potterina tutuksi tullut Radcliffe on velhosaagan jälkeen nähty muutamissa elokuvissa, sarjoissa sekä näytelmissä. Kyseinen tähti aiheutti vuonna 2007 melkoisen kohun esiintyessään Equus-nimisessä näytelmässä ilman rihman kiertämää.

Täytettyään 18 vuotta tähti joi hurjia määriä alkoholia ja myönsi myös mediassa alkoholiongelman. Ongelma seurasi häntä myös Harry Potter -elokuvan kuvaksiin, joissa hän oli ajoittain jopa humalassa edellisen illan jäljiltä. Ongelman vuoksi tähti myös erakoitui hetkellisesti ja joi yksin kotona. Tähti ei halunnut muiden saavan vihiä kyseisestä tilanteesta.

Kamppailtuaan alkoholiongelman kanssa vuosia, päätti Radcliffe lopettaa juomisen kokonaan. Harry Potter -elokuvien päättymisen jälkeen tähdellä oli monta rautaa tulessa samaan aikaan. Tähti nimittäin siirtyi suoraan viimeisen Harry Potter -elokuvan kuvauksista How to Succeed in Business Without Really Trying -näytelmän harjoituksiin. Ennen näytelmän ensi-iltaa tähti näytteli myös The Woman in Black -elokuvassa.

24-vuotias näyttelijä esiintyy tällä hetkellä Lontoossa The Gripple of Inismaan -nimisessä näytelmässä. Näyttelijän terveydentila on aiheuttanut huolta, sillä lähiaikoina tähdestä on nähty useita kuvia, joissa hän näyttää väsyneeltä ja runsaasti hoikistuneelta.

Näyttävän Emma Watsonin ura on ollut suuressa nosteessa siitä lähtien, kun hänet valittiin Hermione Granger -hahmon rooliin. Vuosien varrella Watsonista on kehkeytynyt varsinainen muoti-ikoni ja hänet on nähty muun muassa Burberryn ja Lancomen mainoskasvona.

Kaunotar on menestynyt elokuvien lisäksi hyvin myös koulussa. Watson on kuitenkin ajoittain joutunut jarruttelemaan niin näyttelemistään kuin myös koulutustaan pystyäkseen etenemään molempien vaihtoehtojen osalta. Tällä hetkellä tähti nähdään muun muassa The Bling Ring -elokuvassa.

24-vuotias Rupert Grint nähtiin useiden vuosien ajan Ronald Weasley -hahmona Harry Potter -elokuvissa. Kyseisen elokuvan kuvauksista huikean tilin tehnyt näyttelijä on ostanut itselleen muun muassa jäätelöauton, koska haaveili nuorempana jäätelöautonkuljettajan urasta. Aluksi tähti ajeli autollaan ympäri kylää ilman jäätelöä. Pian tähti kuitenkin täytti auton erilaisilla jäätelöillä, sillä huomasi lasten haluavan ostaa häneltä jäätelöä.

Harry Potter -elokuvien jälkeen tähti on tehnyt töitä muun muassa ääninäyttelijänä. Hän esiintyi myös laulaja Ed SheeraninLego House -nimisessä musiikkivideossa. Tähti näyttelee edelleen, mutta tällä hetkellä hän kuitenkin menestyy omistamiensa kiinteistöjen avulla.

Harry Potter -elokuvan päätähdet ovat olleet useita vuosia rikkaimpien alle 30-vuotiaiden listalla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat