Potkut stylistille – tässä ovat Oscar-gaalan pahimmat pukumokat

Oscar-gaala on myös muodin juhlaa. Aina asuvalinnat eivät kuitenkaan osu ihan nappiin.

Övereitä prinsessamekkoja, röyhelöitä ja Barbie-vaikutteita – katso toimituksen valinnat Oscar-gaalan epäonnistuneimmiksi pukuvalinnoiksi.

Yleensä niin upea ScarlettJohansson näytti tätimäiseltä kimaltavassa kaulakoruröykkiössään. Tötterömäinen kampaus ja syvään leikattu mekko lisäävät sutturamaista vaikutelmaa.

Blanco Blancon tyylitön puku vetää sanattomaksi. Päälaella keikkuva nuttura kruunaa kaameuden.

Gwyneth Paltrow lukeutuu Hollywoodin tyylikkäimpiin, mutta tämä vaaleanpunainen unelmapuku ei ollut tähden onnistunein valinta. Jättimäinen ruusuke saa asun näyttämään barbimaiselta.

Solange tunnetaan jännittävästä tyylistään. Tällä kertaa kaapumainen mekko ei kuitenkaan ollut paras valinta. Se häivyttää täysin vartalon muodot, ja lisäksi salamavaloissa kiiltänyt materiaali tuo mieleen halvan polyesterikaavun.

Felicity Jonesin iltapuku oli prinsessamaisen överi. Halterneck-leikkaukset ovat in, mutta yhdistettynä runsaaseen helmaan tämä kaulalinja näytti vain halvalta ja vanhanaikaiselta. Halterneck ylipäänsä ei ole paras valinta povekkaille naisille.

Boyhood -elokuvan tähti Lorelei Linklaterin puku edusti kenties tähden omaa makua, mutta tyylipisteitä se ei kerää. Mekossa on lukuisia eri elementtejä, jotka kaikki näyttävät halvoilta.

Diane Warrenin huonosti istuva housupuku ja nilkkurit oli alipukeutumista pahimmillaan. Paljetit jakussa eivät tee bleiseristä iltapukua.

Jared Leto tykkää säväyttää tyylivalinnoillaan. Eksentrisyyden tavoittelu on tietty hauskaa, mutta hennon liila puku, hieman liian lyhyet lahkeet, valkoiset kengät, ruusu ja resuinen tukka eivät ehkä kuitenkaan olleet se edustavin asu Oscareiden kaltaiseen iltajuhlaan. Kokonaisuudesta tulee mieleen elokuvan Dumb and Dumber (1994) päähenkilöiden smokkivalinnat.

VIDEO: Katso tunnelmia punaiselta matolta

Lue myös:

    Uusimmat