Porvoossa auton alle jäänyt poliisi loukkaantui vakavasti – yliajosta epäilty kuljettaja otettiin kiinni

Porvoossa auton alle jäänyt poliisi loukkaantui vakavasti, kertoo poliisi. Onnettomuus sattui eilen illalla, kun poliisi oli tekemässä liikennevalvontaa. Poliisiin törmänneen kuljettajan käytös ei poliisin mukaan vaikuta tahalliselta.

Poliisipartio oli valvomassa liikennettä Mäntsäläntiellä, kun auto törmäsi poliisiin. Poliisi loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Yliajosta epäilty kuljettaja otettiin kiinni tapahtumapaikalta. Poliisin mukaan hänen ei epäillä olleen tapahtuma-aikaan päihteiden vaikutuksen alaisena.

Asiaa tutkii tällä hetkellä Helsingin poliisi. 

– Tutkinta on hyvin alkuvaiheessa. Tutkimme muun muassa tapahtumien tarkkaa kulkua. Tällä hetkellä nimikkeet ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja törkeä vamman tuottamus, mutta ne voivat vielä muuttua. Kuljettajan ei epäillä olleen päihteiden vaikutuksen alaisena, sanoo rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisin mukaan rikoksesta epäilty kuljettaja oli kaahannut. Teko ei vaikuta tahalliselta.

– Ilmoitustietojen perusteella auto on ajanut huomattavaa ylinopeutta ja ehtinyt jarruttaa vähän ennen törmäystä. Tässä vaiheessa ei vaikuta siltä, että poliisia olisi haluttu vahingoittaa tahallisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat