Porin Ässien päävalmentajan nimitykselle vahvistus – Ari-Pekka Selin palaa kotikaupunkiinsa

SM-liigaseura Porin Ässät kertoi tiedotustilaisuudessa, että Ari-Pekka Selin ottaa hoitaakseen päävalmentajan tehtävät. Selinin sopimus on kolmevuotinen. 

Ari-Pekka Selin valmensi tämän kauden alussa HIFK:ta, mutta hän sai potkut tammikuun lopussa. Selin löysi nopeasti Porista uuden työnantajan, mutta seura vahvisti nimityksen vasta maanantain tiedotustilaisuudessa. 

Ässien valmennuksessa on käynyt kova turbulenssi. Mikael Kotkaniemi aloitti päävalmentajana, mutta hänet korvasi kesken kauden Pasi Kaukoranta

Selin palaa tuttuihin maisemiin, sillä hän on alun perin Porista kotoisin. Porissa Selin, 55, ei ole kuitenkaan koskaan ennen valmentanut.

Selin on valmentanut SM-liigassa aiemmin Ilvestä, SaiPaa, HPK:ta, TPS:ää ja HIFK:ta. KHL:ssä hän valmensi Barys Astanaa kaudella 2013–14. 

Ässien valmennustiimin täydentävät apuvalmentajat Saku Martikainen ja Pasi Arvonen sekä fysiikkavalmentaja Seppo Vihelä ja maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl. Martikaisen ja Arvosen sopimuksen kesto on kaksi vuotta.


Lue myös:

    Uusimmat