Porilaisbaari uhmasi koronarajoituksia ja piti ovensa auki asiakkaille, epäilee poliisi – anniskeluravintola jouduttiin tyhjentämään asiakkaista

Tanskassa rahat tupsahtivat tilille, Suomessa tukea odotetaan edelleen – ravintolajätti arvostelee yritystukikäytäntöjä 8:24
Ravintolat kärsivät koronarajoituksista pahoin. Ravintolajätti arvostelee valtion tukitoimia. Videolla näkyvät henkilöt eivät liity porilaisbaarin tapaukseen.

Porilainen anniskeluravintola piti perjantaina oviaan auki asiakkaille koronakiellosta huolimatta, epäilee poliisi. Asiaa tutkitaan.

Porin keskustassa sijaitseva anniskeluravintola uhmasi koronarajoituksia pitämällä oviaan auki asiakkaille. Poliisipartio joutui tyhjentämään ravintolan asiakkaista viime perjantaina. Asiasta uutisoi ensin Satakunnan Kansa.

Poliisille on kirjattu asiasta rikosilmoitus, mutta toistaiseksi asian tutkinta on vasta alkumetreillä. Poliisi ei ole toistaiseksi päättänyt, millä rikosnimikkeellä asiaa ryhdytään tutkimaan.

Tapausta MTV Uutisille yleisellä tasolla kommentoinut ylikomisario Petri Kangas vastaa ravintoloiden valvonnasta Lounais-Suomen poliisin alueella.

Hän kertoo, että poliisipartioille on annettu tehtäväksi valvoa valtion koronarajoituksia myös ravintoloiden osalta. Porilaisravintolan aukiolo huomattiin tällaisen poliisin oman valvonnan yhteydessä.

– Nämä ravintolat Porin kaupungin alueella ovat lopulta aika näkyvillä, ja partiot ajavat jatkuvasti niistä ohi ja tekevät havaintoja, Kangas selittää.

Hänen mukaansa Lounais-Suomen poliisin alueella ei olla aiemmin törmätty tapaukseen, jossa ravintolan epäiltäisiin uhmanneen koronarajoituksia. Vastaavasta tapauksesta ei ole myöskään julkisuudessa aiemmin kerrottu.

Lue myös:

    Uusimmat