Poliisi: Vantaalla ammuttiin kolmea ihmistä – uhrit sairaalaan

Vantaalla Rajatorpassa ammuttiin myöhään eilen illalla kolmea ihmistä, kerrotaan Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta. Ilmoitus ampumisesta tehtiin Nuijatiellä sijaitsevasta ravintolasta pian kello yhdentoista jälkeen.

Poliisi kertoo, että epäilty ampuja otettiin kiinni tapahtumapaikalla ja ase on poliisin hallussa. Epäilty ampuja on mies.

Uhrit toimitettiin sairaalaan, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

Poliisi ei vielä tutkinnan tässä vaiheessa kerro, kuinka vanha epäilty tekijä on tai onko hänellä aiempaa rikostaustaa.

Poliisi ei ota myöskään kantaa siihen, tunsivatko uhrit ja epäilty tekijä toisensa. Poliisi ei myöskään kerro, tapahtui ampumavälikohtaus ravintolassa sisällä vai ulkopuolella.

Tapahtumapaikalla kello kahden aikaan ollut Lehtikuvan valokuvaaja kertoi, että paikalla oli tuolloin rauhallista.

Tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta lisää maanantaina kello yhdeltä iltapäivällä.

Nuijatiellä ammuttiin ravintolassa myös tammikuussa

Nuijatiellä on ollut ampuminen jo aikaisemmin tänä vuonna. Tammikuussa Nuijatiellä sijaitsevassa ravintola Diamondissa ammuttiin, kun kahden ravintolassa olleen seurueen välille tuli erimielisyyttä.

Riidassa loukkaantui toisesta seurueesta kolme miestä. Heistä vuonna 1995 syntynyttä ammuttiin poliisin mukaan käsiaseella keskivartaloon. Vuonna 1970 ja 1977 syntyneet miehet saivat pahoinpitelyvammoja.

Marraskuussa Porissa sattui ampumatapaus, jossa keski-ikäistä miestä ammuttiin keskivartaloon kaupungin keskustassa yöllä. Ampuminen tapahtui sporttibaari Wanhan Koneran edustalla. Baari oli auki ampumisen aikaan.

Noin vuosi sitten Imatralla 23-vuotias mies ampui kuoliaaksi kolme naista ravintola Vuoksenvahdin edessä. Epäilty käytti aseenaan luvallista kivääriä, joka ei kuitenkaan ollut hänen omansa. Mielentilatutkimuksen mukaan mies oli syyntakeeton. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja