Mainos

Poliisi vaikenee Oulun epäillystä sairaalaraiskauksesta – Kalevan haastattelema uhri: "Kaksi miestä kävi kimppuuni omassa huoneessani"

1:14

Oulun yliopistollisessa sairaalassa tapahtuneeksi epäillyn raiskauksen tutkinta etenee, kertoo poliisi. Asian yksityiskohtia ei kuitenkaan kerrota julkisuuteen. Sanomalehti Kaleva kertoo tavoittaneensa naisen, jonka mukaan kaksi miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Poliisi tiedotti eilen saaneensa ilmoituksen, jonka mukaan Oulun yliopistollisen sairaalan potilaana ollut henkilö oli joutunut seksuaalirikoksen uhriksi sairaalan tiloissa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Asiasta uutisoi aiemmin sanomalehti Kaleva, jonka mukaan epäilty rikos tapahtui sairaalan yhteispäivystyksessä.

Lehti kertoo myös haastatelleensa naista, jonka mukaan hänen kimppuunsa oli käyty sairaalahuoneessa. Naisen mukaan tekijöinä oli kaksi miestä. Naisen mukaan sairaalan vartija kuuli hänen avunhuutonsa vasta, kun hän pääsi pakoon huoneesta.

Kaksi ihmistä kiinni

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä raiskaus. Tapaukseen liittyen on otettu kiinni kaksi henkilöä, jotka eivät kuulu sairaalan henkilökuntaan. Asiasta ei eilen annettu lisätietoja niukkasanaisen tiedotteen lisäksi.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Eveliina Karjalainen sanoo, ettei tapauksen yksityiskohtia avata julkisuuteen vieläkään, sillä kyseessä on arkaluontoinen asia ja poliisitutkinta on vasta alkuvaiheessa.

Poliisi jatkaa asian selvittelyä kuulusteluin ja kuulemisin. Karjalaisen mukaan asiasta tiedotetaan lisää todennäköisesti ensi viikolla.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja