Poliisi tutkii uima-altaasta löytyneen suomalaisnaisen kuolemaa Kreikassa – paikallislehden mukaan pidätyksiä ei ole tehty

Suomalaisnainen kuoli Samoksen saarella Kreikassa viime viikonloppuna. Paikallislehden mukaan ketään ei tällä hetkellä ole otettu kiinni tapauksen tiimoilta.

MTV Uutiset kertoi eilen, että 43-vuotias suomalaisnainen löydettiin kuolleena viime lauantaina Kreikan Samoksen saarella sijaitsevasta hotellin uima-altaasta. Kreikan poliisin mukaan naisen kuolemaa tutkitaan.

– En osaa sanoa, oliko hän lomalla vai asuiko hän Samoksen saarella pysyvästi, koska asiaa tutkitaan parhaillaan, poliisista kerrottiin eilen puhelimitse.

Hotellin henkilökunta löysi naisen

Kreikkalaismedia Vaajuksen mukaan hotellin henkilökunta löysi lauantai-iltana yhdeksän aikaan tiedottomassa tilassa olleen suomalaisnaisen hotellin uima-altaasta. He hälyttivät paikalle välittömästi ambulanssin.

Naista yritettiin elvyttää matkalla sairaalaan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tapauksen tiimoilta on käynnistetty poliisitutkinta.

Kreikkalaisen Athens Voice -uutismedian mukaan kuolemansyyntutkimuksen odotetaan paljastavan syyn naisen kuolemaan. Poliisi yrittää nyt paikantaa ihmisiä, jotka olivat naisen kanssa tekemisissä ennen kuolemaa. Tällä hetkellä pidätyksiä ei ole tehty, uutismedia kertoi maanantaina.

Kreikan kuolemantapaus on myös Suomen ulkoministeriön tiedossa, mutta ministeriö ei kommentoi tapausta tarkemmin, ministeriöstä kerrottiin eilen MTV Uutisille.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja