Poliisi löysi metsään hylätyn vastasyntyneen – pelasti vauvan hengen imettämällä

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sankaripoliisi pelasti vauvan hengen aivan uskomattomalta kuulostavalla tavalla. 

Tuore äiti ja poliisi Luisa Fernanda Urrea joutui tilanteeseen, johon kukaan meistä ei toivoisi koskaan joutuvansa. Hänet nimittäin hälytettiin paikalle, kun metsästä löytyi hylätty vauva. 

Kolumbiassa sijaitsevan La Marinan kylän läheltä löydetty vastasyntynyt vauva kärsi kylmyyden aiheuttamasta vakavasta hypotermiasta sekä nälkiintymisestä. Ensihoitajien tulo paikan päälle vei aikaa, joten kekseliäs poliisi päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä. 

Tuore äiti toimi vaistojensa varassa

Naispoliisi ei aikaillut, vaan toimi välittömästi. Tuore äiti päätti käyttää äitiyttä hyväkseen, ja alkoi heti paikalle päästyään imettää tätä nälkiintynyttä vauvaa.

Lääkärit totesivat jälkeenpäin, että lapsi olisi todennäköisesti menehtynyt ilman sankaripoliisin uskomatonta tekoa.

– Uskon, että kuka tahansa nainen olisi toiminut samalla tavalla vastaavassa tilanteessa, naispoliisi kertoo. 

Poliisi kertoi jälkeenpäin medialla olevansa itse tuore äiti, ja huomasi ensikatsomalta vauvan tarvitsevan välittömästi ruokaa.

Vauva voi hyvin ja odottaa uutta perhettä 

Hylätyn vauvan löysi 59-vuotias nainen, joka kuuli läheisestä metsästä outoja ääniä. Hän luuli ääntelijää aluksi kissaksi, mutta huomasi pian heinikon seassa pienen vauvan. Paikallinen poliisi Javier Martin kertoo napanuoran olleen vielä kiinni vauvassa löytöhetkellä.  

Tyttövauva pelastui sankaripoliisin ansiosta, vaikka hän kärsikin nälästä, hypotermiasta ja hänen ihossaan oli haavoja. Lapsi saatiin nopeasti hoitoon ja voi nyt hyvin. Vauva on hoidettavana Kolumbian perhekeskuksessa ja hänelle etsitään adoptiovanhempia.

Poliisi ja sosiaalityöntekijät etsivät edelleen myös vauvan äitiä, sillä hän saa tapauksen myötä syytteen murhayrityksestä. 

Lähde: Dailymail

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja