Mainos

Poliisi epäröi: Oliko jalkajousiryöstäjä sittenkään nainen?

Jyväskylän Vaajakoskella on ryöstetty pankki. Poliisin mukaan ryöstäjä oli jalkajousella aseistautunut henkilö, joka sai saaliikseen noin 4000 euroa. Aluksi ryöstäjän kerrottiin olleen nainen, mutta tuoreimpien tietojen mukaan sukupuolesta ei ole enää varmuutta.

Poliisin mukaan tekijä oli ulkoiselta olemukseltaan nainen ja oli pukeutunut naisen vaatteisiin, mutta äänestä päätelleen hän on kuitenkin mies.

- Tässä on erilaisia vihjeitä tullut asiasta ja monenlaisia nimiä pyörinyt. On myös sellainen mahdollisuus, että hän oli naiseksi pukeutunut mies. Kun kuvaa katsoo, niin näyttää hyvinkin naiselta, mutta totuus voi olla toisenlainen. On ihmisiä, jotka vetävät hupun päähänsä, jotkut taas naamioituvat tällä tavoin. Tämä on ollut tutkinnassa toki koko ajan vaihtoehtona, mutta aluksi halusimme rajata tätä siten, että tekijä edes näyttää naiselta, kertoo komisario Tuomo Korhonen Keski-Suomen poliisilaitokselta.

Tekijällä on olkapäille ulottuvat keskiruskeat hiukset. Yllään hänellä oli harmaa, polviin saakka ulottuva neuletakki jonka helmassa hapsuja sekä pipo ja aurinkolasit. Kaulassa hänellä oli kirjava kaulaliina ja jalassa mustat kengät sekä harmaat housut.

Ryöstäjän olinpaikasta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta tekijä oli poistunut Vaajakoskentien suuntaan.

Lähde: Wikipedia

Poliisi: Ryöstäjä toimi määrätietoisesti

Aamupäivällä kello 10.20 tapahtuneen ryöstön kohteena oli Keski-Suomen Osuuspankin konttori, joka sijaitsee osoitteessa Huoltopolku 4.

Poliisin mukaan ryöstö kesti kokonaisuudessaan parisen minuuttia ja tekijä oli toiminut hyvin määrätietoisesti. Pankissa ei tiettävästi ollut tapahtuma-aikaan muita asiakkaita eikä kukaan loukkaantunut ryöstön yhteydessä.

Poliisi on tarkistanut päivän aikana ryöstöstä saatuja vihjeitä, joita on tullut runsaasti. Tutkinnassa on käynyt selville, että tekijällä on ollut ilmeisesti käytössään keltainen Nissan-merkkinen urheilumallinen, 90-luvun mallia oleva pienehkö henkilöauto, johon tuntomerkkeihin sopivan henkilön on nähty nousevan Vaajakosken keskustassa mukanaan jalkajousi.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja kyseisestä autosta tai ryöstäjästä numeroon 050-456 2770.

Lue myös:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.