Mainos

Pokémon Go järjestää ystävänpäivätempauksen – löytyisikö romanssi pakkasesta?

Viime kesän hittipeli Pokémon Go sai ihmiset ulkoilemaan sankoin joukoin puhelimet kädessä ja viettämään aikaa jopa tuntemattomien kanssa.

Nyt kyseinen peli juhlistaa ystävänpäivää uudella tempauksellaan. 

Pokémon Go levittää ystävänpäivän ja rakkauden sanomaa lisäämällä lurejen eli houkuttimien kestoa, jotta ihmiset kerääntyisivät enemmän yhteen.

Pokémon Go:n lyhyt oppimäärä:

Pelissä metsästetään pokémon-hahmoja ja se käyttää hyväksi puhelimien GPS-paikannusta ja kameraa. Pelin kartta vastaa pelaajan oikeaa sijaintia ja ympäristöä. Siepattavat pokémonit näkyvät kamerassa ja sitä kautta niitä voi pyydystää poképallojen avulla. Hahmoja on eniten siellä, missä liikkuu eniten pelaajiakin.

Pokéstopit ovat puolestaan kiinteitä pisteitä kartalla, joista voi käydä hankkimassa pelissä tarvittavia virtuaalisia tarvikkeita, kuten poképalloja ja mittelemässä muita pelaajia vastaan.

Pokéstopeille voi houkutella pokémoneja pyydystettäväksi asettamalla sinne houkuttimilla (englanniksi lure). Houkuttimia saa käyttöönsä, kun on edennyt pelissä tarpeeksi pitkälle. Houkuttimista hyötyvät kaikki pelaajat.

Houkutin kestää normaalisti vain 30 minuuttia. Siksi kaupungilla saattoi nähdä juoksevia ihmisryhmiä viime kesänä. Ystävänpäivän kunniaksi houkuttimien kestoa on lisätty 12 kertaiseksi, eli ne ovat voimassa kuusi tuntia. Kampanja kestää helmikuun 15. päivään asti.

Pokémon Go toivoo saavansa ihmisiä houkuttimien avulla enemmän liikkeelle ja innostumaan pelistä uudestaan. Kun paljon ihmisiä kerääntyy pienelle alueelle ja ottaa kontaktia toisiinsa, saattaa parhaassa tapauksessa syntyä vaikka romansseja. Myös vaaleanpunaisista pokémoneista on tehty lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi yleisempiä.

Lähde: The Guardian

***

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja