Tarina kuin saippuaoopperasta: Pariskunta toi puhelimen korjattavaksi – sisältä löytyi satasen seteli ja pyyntö uskottomalta aviomieheltä

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? Asiantuntija vastaa: "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Puhelinkorjaaja Maniwarda singahti somekuuluisuuteen väitettyään seuraajilleen, että löysi korjattavksi tuodusta iPhonesta satasen setelin ja vaimoaan pettävän miehen kirjoittaman pyynnön. Lopulta tilanne kärjistyi suoranaiseksi käsirysyksi.

Tämä tapaus on kuin saippuaoopperasta – jopa siinä määrin, että sitä on arveltu lavastetuksi! Puhelimia korjaavan miehen TikTok-videosarjasta tuli suosittu, kun hän väitti narauttaneensa pettävän aviomiehen, kertoo The Scottish Sun.

"Aiemmin asiakas vaimoineen tuli liikkeeseen ja he antoivat tämän puhelimen..."

Nimimerkillä Maniwarda videoita jakava mies kuvasi aluksi seuraajilleen videon, jolla avaa korjaukseen tulleen iPhonen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Aiemmin asiakas vaimoineen tuli liikkeeseen ja he antoivat tämän puhelimen korjattavaksi, mies kuvailee.

Hän oli luvannut korjata puhelimen tunnissa. Takahuoneessa puhelimen avaaminen kuitenkin paljasti yllätyksen: suojakuoren alta löytyy satasen seteli ja viesti.

Viestissä luki: "Ole kiltti, kerro vaimolleni, ettei puhelinta voi korjata. Hän haluaa tarkistaa soittohistorian. Tämä satanen on sinun, kiitti".

– Mitä minun teistä pitäisi tehdä? Maniwarda kyseli seuraajiltaan.

"Anna rikkinäinen puhelin viesteineen ja rahoineen takaisin ja sano..."

Miljoonat ovat jo nähneet videon. Toimintaohjeet jakautuivat: osa käski kertoa välittömästi vaimolle, osa taas sekä pitää satasen että paljastaa pettäjän. Jotkut uskoivat, että Maniwardan tulisi noudattaa "miesten välistä koodia" ja pitää salaisuus toista miestä suojellakseen.

– Anna rikkinäinen puhelin viesteineen ja rahoineen takaisin ja sano, että löysit ongelman, mutta et kykene korjaamaan sitä, eräs ehdottaa.

Palautti puhelimen vaimolle: "En halua olla missään tekemisissä tämän kanssa"

Saaga jatkui myöhemmin, kun Maniwarda videoi itseään ojentamassa puhelinta takaisin naiselle, joka tuli sitä noutamaan. Hän kertoi, ettei ollut korjannut puhelinta, koska sisältä löytyi viesti.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– En halua olla missään tekemisissä tämän kanssa, en halua, että sekoitatte minua tähän, Maniwarda kuvaili videolla.

Itkuinen nainen tarjosi lisää rahaa puhelimen korjaamisesta

Selvästi järkyttyneen oloinen nainen ei näkynyt kuvassa. Hän ilmeisesti luki viestin, kiroili ja tarjosi sitten 200 dollaria, jos puhelin vain korjataan. Maniwardan mukaan nainen alkoi myös itkeä tilanteessa. Mies lupasi korjata puhelimen, kunhan ei joudu mukaan tapaukseen.

Osa kommentoijista kritisoi sitä, ettei Maniwarda suostunut ottamaan satasta mieheltä, mutta lupasi sitten korjata puhelimen naiselle kahdella sadalla. Hän toteaa, ettei rahalla ole hänelle merkitystä, mutta hän ei tiennyt, miten vastaisi kyynelehtivälle naiselle.

– Minut kasvatti nainen! Minut kasvatettiin olemaan kunnioittava ja rehellinen! Ja vielä yksi asia: tämä "miesten koodi" on lapsille! Olen aikuinen mies! En aio istua ja odottaa, että 12-vuotias poika kertoo minulle miesten keskinäisestä koodista, Maniwarda napautti videollaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Aviomies saapui paikalle ja alkoi riehua

Myöhemmässä videossa Maniwarda kuvasi itseään puhumassa miehelle, joka oli tuonut puhelimen korjattavaksi. Kuvan ulkopuolella seisova mies tivasi iPhoneaan takaisin.

– Tiedät kyllä, mistä puhelimesta puhun, siellä oli viesti, mies toteaa.

– Luulen, että vaimosi haki sen, Maniwarda vastasi.

Maniwarda selitti miehelle, ettei halua ottaa osaa tilanteeseen. Tämän jälkeen hän kertoo joutuneensa soittamaan virkavallan paikalle, koska mies alkoi riehua.

"Mies oli hyvin järkyttynyt siitä, että vaimo sai tietää, millainen ihminen hän on"

Moni oli videon nähtyään huolissaan Maniwardan kunnosta. Mies ilmaantui jälleen uudelle videolle vakuuttelemaan, että asia on nyt hoidettu.  

– Olen ihan kunnossa. Mies oli hyvin järkyttynyt siitä, että vaimo sai tietää, millainen ihminen hän on, Maniwarda kuvaili videollaan.

Miestä on suitsutettu kaikkien naisten sankariksi, mutta osa kommentoijista pitää videoita lavastettuina. Maniwarda ei Yahoon mukaan ole ottanut kantaa spekulaatioon.

Lue myös:

    Uusimmat