Pixie Geldof on räväkkä rockmimmi

Pixie Geldof on raju rokkimimmi, joka on päässyt otsikoihin upean tyylitajunsa ja malliuransa ansiosta. Helmi kokosi yhteen bilehileen hiustyylit pikkutytöstä näihin päiviin.

Pixie Geldof on englantilainen malli ja seurapiirineito. Hän on kuuluisan muusikon Bob Geldofin tytär.Vuonna 2003 Geldof oli vielä pikkutyttö, joka poseerasi kameralle yhdessä villin siskonsa Peaches Geldofin kanssa. Geldofin tyyli vaihtui vähitellen kiltistä naapurintyttö-lookista rokimpaan suuntaan.

Vuonna 2007 Geldof luotti tummaan malliin. Nuori nainen pukeutui tuolloin mielellään minimittaan.

Geldof poseerasi helmikuussa 2009 yhdessä muotisuunnittelija Henry Hollandin ja mallimaailman kuuman nimen Alice Dellalin kanssa. Geldof ja Dellali ovat tehneet ennenkin yhteistyötä. Brittiläinen muotilehti Dazed & Confused kuvasi mallit hurjissa punk-otoksissa vuonna 2009. Geldofin hiukset olivat tuolloin punaiset. Päällään hänellä oli sama hullunkurinen karusellihame, jossa Katy Perry esiintyi MTV Music Awardseissa vuonna 2009.

Mallimaailman huipulle päässyt Geldof on nykyään tuttu näky catwalkeilla. Söpö vaalea malli on vuodelta 2008, harmaa sähköiskulook Lontoon muotiviikoilta vuodelta 2009. Muotinäytöksessä esiintynyt nainen jäi taatusti mieleen villin lookinsa kanssa.

Vuonna 2010 Geldof kuvattiin vihertävissä hiuksissa. Räväkkä lippislook ikuistettiin Glamour Women Of The Year - gaalassa. Pixien tyyliä voi kuvailla rock chickiksi. Tämä tyttö ei valitse aina tuttua ja turvallista mallia, vaan uskaltaa kokeilla.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja