Mainos

Piti tulla tyttö, mutta tulikin poika – tuoreen äidin ilme on näkemisen arvoinen!

Synnytys sai yllättävän käänteen, kun ultraäänikuvien perusteella piti syntyä tyttö, mutta vauva olikin poika, uutisoi Today.

Koto Nakamuran synnytyksessä kätilö kertoi, että joskus oli sattunut tapaus, jossa eräälle naiselle kerrottiin ultraäänikuvien perusteella vauvan olevan yhtä sukupuolta, mutta tämä oli erehdys, ja hän olikin toista.

– Nauroimme kaikki asialle ja sanoimme, että voi luoja, jos näin kävisi meille, sanoi Nakamuran synnytyksen kuvaaja Jessica Jackson.

– Yritimme kuvitella, miltä äidistä on mahtanut tuntua. Emmekä siinä vaiheessa tienneet, että tämä tapahtuisi myös Kotolle.

Nakamuralle ja hänen miehelleen kerrottiin, että tuleva lapsi on tyttö. Australialaispariskunta suunnitteli tyttärelleen nimeä Hinata, ja he olivat saaneet runsaasti vaaleanpunaisia lahjoja.

Kun lapsi syntyi, tuore äiti yllättyi pahemman kerran, kun lapsi olikin poika, eikä tyttö.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ajattelin, että kaikki vitsailivat. Menin hiljaiseksi, enkä meinannut uskoa, ennen kuin näin hänen alapäänsä, Nakamura kertoi.

Jackson on ollut synnytysvalokuvaajana neljä vuotta, mutta ei ole koskaan päässyt todistamaan yhtä yllättävää hetkeä. Jackson sai napattua kuvan tuoreen äidin ilmeestä, kun hän sai tietää, että lapsi onkin poika.

– Tämä oli yksi upeimmista hetkistä – tunteiden vuoristorata vain muutamassa lyhyessä minuutissa, kuvaaja sanoi.

– Puhdas shokki, epäusko, jännitys, onnellisuus ja helpotus. Tämän takia synnytysvalokuvaus on niin tärkeää. Kuvitelkaa, kun lapsi kasvaa ja hänen vanhempansa kertovat hänelle tämän tarinan. Heillä on nämä kuvat, joista näkyy, miltä he näyttivät kuullessaan uutisen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nakamura ja hänen miehensä antoivat pojalle nimeksi Taiga, mikä tarkoittaa japaniksi ”suurta ja armollista”.

– Olin järkyttynyt muutaman sekunnin ajan, mutta ei sillä ole väliä, onko lapsi tyttö vai poika, Nakamura totesi.

Video: Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset kertovat.

Lähde: Today

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.