Mainos

Piti kiinni lupauksestaan – isä järjesti syöpään sairastuneelle 1-vuotiaalle tyttärelleen häät

Surun murtama isä halusi pitää kiinni lupauksestaan, jonka hän oli tehnyt lapselleen jo ennen tämän syntymää. 

Siitä hetkestä lähtien, kun Andy Barnardi sai kuulla saavansa tyttölapsen, hän alkoi unelmoida tyttärensä saattamisesta alttarille. 

– Kun saimme kuulla lapsen olevan tyttö, päätin, että jonain päivänä hän tulisi saamaan unelmiensa häät, Barnard kertoo.

Lapsen vakavan diagnoosin myötä isä ymmärsi, että heiltä jäisi elämässä monta tärkeää hetkeä kokematta. Tästä syystä isä päätti järjestää 1,5-vuotiaalle tyttärelleen ikimuistoisen juhlan, jota he voisivat vaalia mielissään vielä silloin, kun tytär ei olisi enää heidän luonaan. 

"Meiltä on ryöstetty arvokasta aikaa"

Onnellinen perhe-elämä muuttui tavallisena helmikuisena päivänä, kun hyvin energinen lapsi Poppy-Mai vaikutti epätavallisen uneliaalta. Pullistunut vatsa sai perheen ottamaan yhteyttä lääkäriin. 

Lääkäri päätteli 1,5-vuotiaan lapsen oireiden johtuvan tulevista hampaista, mutta kymmenen päivän jälkeen pikkutytön kunto huononi entisestään. Lukuisten väärien diagnoosien ja testien jälkeen lapselta löydettiin syöpäpesäkkeitä munuaisissa ja keuhkoissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Syöpä osoittautui aggressiiviseksi, ja maaliskuussa syövän todettiin levinneen jo aivoihin saakka. Pienelle tytölle annettiin ainoastaan kaksi päivää elinaikaa. Isä ei voinut ymmärtää, että perhe oli joutunut viettämään neljä viikkoa sairaalassa, vaikka mitään ei ollut tehtävissä.

– Meiltä on ryöstetty arvokasta aikaa, jonka olisimme voineet viettää perheen parissa. Olemme täysin rikki, vaikka varmasti teimme oikein.

Tärkeintä tilaisuudessa oli yhdessäolo

Lääkärin viimeisimmän lausunnon jälkeen perhe vei tytön kotiin, sillä isä halusi järjestää tyttärelleen jo ennen syntymää lupaamansa häät.

– En koskaan ajatellut, että tämä menisi näin. Sydämemme on rikki ikuisesti, mutta halusin pitää lupaukseni pienelle prinsessalle. Se ei ollut sellainen kuin kuvittelin, mutta hän sai hääpäivänsä, Barnard kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Koskettavassa tilaisuudessa isä pääsi kävelemään tyttärensä kanssa alttarille, aivan kuten hän oli jo pitkään unelmoinut. Todistamassa olivat lisäksi Poppy-Main äiti ja kaksi isoveljeä. 

Häitä tärkeämpää tilaisuudessa oli lopulta kuitenkin se, että perhe sai viettää tytön viimeisiä hetkiä yhdessä ikimuistoisella tavalla.

– Synnytin enkelin ja pian hänestä tulee yksi heistä, Sammi-äiti sanoo.

Lähde: RedBookmag

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.