Pirkko Mannola, 74: Jatkuva matkustelu on rankkaa

Nuorekkaalla laulaja-näyttelijällä ei ole halua eikä aikaa jäädä eläkkeelle.

Huomenta Suomen vieraaksi saapunut Pirkko Mannola naurahtaa, että hänen huhtikuunsa näyttää kiireisemmältä kuin mikään kuukausi vuosikausiin.

– En muista milloin minulla olisi ollut näin paljon töitä viimeksi, ei varmaan nuorenakaan. Olen melkein joka päivä jossain, Mannola toteaa MTV3.fille.

Mannola esiintyy ympäri Suomen konserteissa muun muassa Riku Niemisen, Sami Pitkämön ja "tyttöjen", eli Vieno Kekkosen ja Marjatta Leppäsen kanssa. Helmi- ja maaliskuun hän tosin otti rauhallisemmin viettääkseen aikaa helmikuun alussa syntyneen tyttärentyttärensä Ian kanssa.

Eläkkeelle 74-vuotiaalla Mannolalla ei siis ole vielä aikaa – eikä oikeastaan haluakaan.

– On vielä moniakin asioita, joita haluaisin tehdä. Olen iloinen siitä, että minulle tarjotaan hyvin erilaisia töitä. Kai iästä on se hyöty, että olen saavuttanut ja säilyttänyt luottamuksen työnantajien keskuudessa. Pääsee tekemään kunniatehtäviä, hän miettii.

Viime vuosina Mannolalla on ollut rooleja myös teattereissa ympäri Suomen. Hän on kuitenkin päättänyt, ettei halua enää teatterikiinnitystä kaukaa kotoa.

– Varsinkin nyt, kun Ia on pieni, haluan olla kotona enemmän. Viime syksynä olin teatterissa Turussa ja kyllä se jatkuva edestakaisin matkustaminen alkaa tässä iässä tuntua rankalta. Toki jos Tapiolan teatterissa olisi jotain, saattaisi kiinnostaakin, Espoossa asuva Mannola selittää.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Pirkko Mannola Huomenta Suomen vieraana (10.4.2013):

Lue myös:

    Uusimmat