Piritta Hagman paljastaa: Niklas kyynelehti synnytyksessä

Taalajäät taakse jättävä jääkiekkoilija Niklas Hagman on siviilissä kolmen pienen lapsen isä, joka ei arastele tunteiden näyttämistä.

Niklas Hagmanin pelitaidot ovat tunnettu tosiasia ja suomalaistaituri on tahkonnut NHL-uransa aikana liki 800 ottelua. Kaukalon ulkopuolella Hagmanin elämä on ollut jo viiden vuoden ajan normaalia lapsiperheen arkea, jossa jääkiekkoilija pääsee unohtamaan pelilliset asiat.

Hagman on naimissa entisen missikaunotar Piritta Hagmanin kanssa ja pariskunnalla on kolme alle viisivuotiasta lasta. Esikoinen on viisivuotias Lukas- poika, jonka lisäksi kotoa löytyy 2,5-vuotias Lila-tytär sekä parikuukautinen Eliana-tytär. Hagmanin kaunis vaimo paljasti Bermudan tennisturnauksessa miehensä olleen mukana jokaisen lapsen syntymässä.

– Mulla oli ensimmäisessä synnytyksessä mukana doula [tukihenkilö], mutta näissä lopuissa Niklas on riittänyt. Ei Nikke nyt doulan roolia ole ottanut, sillä hän on kuitenkin lapsen isä. Ihan hyvin on mennyt myös ilman doulaa. Meillä on riittänyt tuo Nikke, kun se on niin hyvin perehtynyt asiaan, Piritta kertoo.

Suomalaismiehiä pidetään yleisesti jäyhinä jässiköinä, jotka eivät tunteitaan pahemmin näytä. Piritta-vaimo kuitenkin sanoo nauraen, että kyyneleitäkin on nähty tietyissä tilanteissa, kuten lasten syntymien aikaan.

– Joo, Nikke on herkkä mies. Sitä eivät vaan muut näe välillä, Piritta paljastaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat