Jarkko Niemen tähtiopettaja Kia Lehmuskoski keskeyttämispäätöksestä: "Yllättävä tilanne"

TTK-kisan keskeyttänyt Jarkko Niemi kertaa, mikä tanssimisessa oli alussa erityisen haastavaa 2:03
Katso videolta, mikä Jarkko Niemen mielestä tanssimisessa oli aluksi erityisen haastavaa.

Näyttelijä Jarkko Niemi ja tähtiopettaja Kia Lehmuskoski keskeyttivät Tanssii Tähtien Kanssa -matkansa 13. marraskuuta. 

Näyttelijä Jarkko Niemi  kertoi 13. marraskuuta päätöksestään jättäytyä poisTanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta terveydellisistä syistä. Niemi tanssi TTK:ssa tähtiopettajanaan Kia Lehmuskoski

Edellisviikolla Niemi sairastui flunssaan, joka vaikutti merkitsevällä tavalla hänen tanssiharjoituksiinsa. Loppuviikosta olo parani ja Niemi pystyi palaamaan tanssisalille, mutta sunnuntai-illan lähetyksessä hänen vointinsa huonontui jälleen. Lääkäri määräsi hänelle maanantaina ainakin viikon mittaisen liikuntakiellon.

Tällä hetkellä Niemi ottaa rauhassa ja lepää. 

– Ihan hyvä vointi, kun olen paikoillaan ja katson sohvalta telkkaria ja hengittelen. Lääkäri kielsi kaikki fyysiset ponnistelut ja kaiken, mikä hengästyttää. Viimeksi hengästyin roskien viemisestä, Niemi kertoi Huomenta Suomessa 14. marraskuuta. 

– Totta kai tanssien keskeyttäminen harmitti. On päästy näin pitkälle. Mutta kun lääkäri sanoo noin, niin ei siinä ole kahta sanaa. Sunnuntaina tunsin, kuinka oli vaikea hengittää ja rintaa puristi. Kia oli huolissaan. Harmittaa, mutta vitsi, miten pitkälle päästiin, Niemi jatkoi. 

Lehmuskoskelle on sattunut ohjelmassa ennenkin tanssiparin keskeytyksiä, sillä vuonna 2020 entinen NHL-tähti Niklas Hagman joutui jättämään kisan kesken niin ikään terveydellisistä syistä. 

– Onhan tämä nytkin yllättävä tilanne. Niklaksen kanssa olimme aloittaneet jo semifinaalinviikon, ja se kävi sen aikana. Nyt emme päässeet aloittamaan sitä. Vähän tuntuu, että on huonoa onnea matkassa, mutta näille ei voi mitään. Terveys menee näissä tilanteissa aina edelle, Lehmuskoski kertoi. 

Niemen olo heikkeni viime viikon alussa, mutta parani viikon edetessä. 

– Aloitettiin maanantaina ja käytiin koreografiaa läpi muutama tunti. Olo heikkeni silloin aika paljon, joten tiistai otettiin iisiä kokonaan. Keskiviikkona olo oli vähän parempi, niin mentiin 1,5 tuntia koreografiaa läpi kävellen. Torstaina ja perjantaina oli hyvä olo treenata, mutta sitten tuli takapakkia. Opettajalla on vastuu, mutta minulla on vastuu kertoa, mikä oloni ja kuntoni on. Kia oli koko ajan todella varovainen, Niemi kertasi viime viikon vointiaan. 

Niemen keskeyttämisen takia sunnuntaina 12. marraskuuta TTK-kisasta pudonneet Yeboyah  ja  Valtteri Palin  palaavat takaisin tanssiparketille

Katso yllä olevalta videolta, mikä Jarkko Niemen mielestä tanssimisessa oli aluksi erityisen haastavaa.

Jarkko Niemen ja Kia Lehmuskosken haastattelun voit katsoa kokonaisuudessaan alta. 

Jarkko Niemi jätti yllättäen TTK-parketin taakseen 11:09
Jarkko Niemi ja Kia Lehmuskoski kertoivat, millainen suhde heille muodostui tanssin tuoksinassa. 

Voit katsoa parin tansseja alta. 

Jarkko & Kia - Tyttö sekä Hän 4:21
Jarkko ja Kia – Tyttö sekä Hän

Jarkko & Kia - Let Me Entertain You 6:10
Jarkko ja Kia –  Let Me Entertain You

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat