Mainos

Piristystä parisuhteeseen - tilaa syrjähyppy netistä

Internetin deittisivustot ovat äärimmäisen suosittuja nykyään ympäri maailmaa. Esimerkiksi suomalaisilla seuranhakusivustoilla on yli kaksi miljoonaa seuranhakuprofiilia. Seuraavan aluevaltauksen Suomen deittimarkkinoille on tehnyt niin sanottu uskottomuussivusto Victoria Milan.

Victoria Milan -sivuston ideana on tarjota palveluja parisuhteessa oleville ihmisille, jotka haluavat etsiä itselleen salasuhteen. Sivusto lanseerattiin muissa Pohjoismaissa viime vuonna ja saikin oitis lempinimekseen "uskottomuussivusto".

Deittisivusto mainostaakin itseään sanoilla "Elvytä intohimosi, hanki salasuhde". Sivustoa kuvaillaan suosituksi esimerkiksi muualla Euroopassa. Sivusto lanseerattiin Pohjoismaiden lisäksi Espanjassa, Alankomaissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Italiassa.

Suomessa huima potentiaali salasuhteille

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedalin mukaan avo- ja avioliitossa elävät ovat potentiaalinen asiakasryhmä. Sivustoa povataan Suomessa jopa suositummaksi kuin muissa Pohjoismaissa, koska sivuston markkinatutkimuksen mukaan suomalaiset ovat useammin uskottomia puolisoilleen mitä esimerkiksi ruotsalaiset tai norjalaiset.

Sivusto perusteleekin markkina-ideaansa tutkimuksilla. Markkinatutkimukset kun osoittavat, että 60-70 prosenttia kaikista avio- tai avoliitossa elävistä on ollut uskoton kumppaniansa kohtaan. Lisäksi sivuston mukaan enemmistö suomalaisista naisista vastasi kyselyissä voivansa harkita parisuhteen ulkopuolista suhdetta, mikäli he eivät jäisi kiinni.

Sivuston tavoitteet ovat korkealla. Sen tavoitteena on saavuttaa 200 000 avioliitossa ja parisuhteessa elävää suomalaista jäsentä vuoden loppuun mennessä.

Victoria Milan toimii kymmenessä maassa ja sillä on yli 800 000 jäsentä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.