Pippa Laukka yllättyi katsojapalautteesta: "Ihmiset ovat tehneet elämäntapamuutoksia päähenkilöidemme kannustamina"

Pippa Laukka luotsaa jälleen julkkiksia parempaan elämään Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka laittaa monen julkkiksen elämäntavat uusiksi Olet mitä syöt -ohjelmassa, joka alkaa MTV3-kanavalla 3. syyskuuta.

Laukka on ollut mukana suosikkiohjelmassa jo kolmen tuotantokauden ajan. Tämä vuosi ollut hyvin poikkeuksellinen kausi, koska koronakriisi toi omat haasteensa kuvauksiin.

– Tämä kausi on ollut samalla helppo ja haastavin kaikista. Helpoksi tämän on tehnyt sen, että meillä on ollut tosi mahtava porukka tekemässä tätä ja upeat sitoutuneet päähenkilöt.

– Iso k on asettanut omat haasteensa. Me olemme menneet terveys ja turvallisuus edellä. Tietyllä tavalla on ollut rankkaa tehdä tätä kautta.

Olet mitä syöt -ohjelmassa on nähty vuosien aikana huikeita elämäntaparemontteja. Laukka hehkuttaa, että moni julkkis on tehnyt ohjelmassa ison työn.

Eerikäisen Esko on ollut siinä mielessä mahtava esimerkki ja kannusti myös monia julkkiksia, että ovat uskaltaneet lähteä tähän mukaan. Esko oli ekalla kaudella mukana ja se, mitä Esko on upeasti esimerkillään näyttänyt, on se, että elämäntaparemontti on vain jatkunut ja jatkunut. Siitä on tullut elämäntapa ilman remontti.

Laukalle tulee palautetta hyvin eri ikäisiltä.

– Se mikä minut on yllättänyt, että ihmiset ovat tehneet elämäntapamuutoksia meidän päähenkilöidemme kannustamina. Saan palautetta siitä, että joku on pudottanut painoa 20 kiloa, joku on päässyt eroon diabeteslääkityksestä.

Pippa Laukka saa lapsilta videoita. Katso videolta, mitä he laittavat.

Uudet Olet mitä syöt -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 20. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja