Olet mitä syöt -ohjelmassa 11 julkkista laittavat elämätapansa remonttiin – tässä ovat uuden kauden tähdet!

1:05
Viime kaudella ohjelmassa nähtiin näyttelijä Mikkö Töyssy.

Katsojien suosikkiohjelma Olet mitä syöt alkaa MTV3-kanavalla uuden tuotantokauden jaksoin. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa nyt 11 tuttua suomalaista kamppailussa epäterveellisiä elämäntapoja vastaan.

Katsojien suosikkiohjelma Olet mitä syöt alkaa MTV3-kanavalla torstaina 3.9. klo 20 uuden tuotantokauden jaksoin. Nyt alkavalla kaudella mukana on 11 julkisuudesta tuttua rohkeaa suomalaista, joiden apuna, tukena ja valmentajana elämäntaparemontissa toimii jo kahdelta aiemmalta kaudelta tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka.

– Haluan antaa ammattitaidostani sata prosenttia ohjelman päähenkilöille, ja sen vuoksi jokainen kausi, päähenkilö ja muutos on työntäyteinen ja intensiivinen. Silti koen, että saan ohjelmanteosta enemmän, kun uhraan sille aikaani ja energiaani, Pippa Laukka kertoo.

Sanavalmis ja urheilullinen lääkäri jatkaa napakkaa, mutta kannustavaa tyyliään, jotta kauden osallistujat saisivat muutettua huonoja elintapojaan ja parannettua elämänlaatuaan. Julkisuudesta tutut suomalaiset painivat hyvin erilaisten ongelmien kanssa, ja kauden aikana nähdään 11 kutkuttavaa, koskettavaa ja inspiroivaa elämäntapamuutosta, joilla lähdetään tavoittelemaan pysyvää hyvinvointia.

Luvassa on huikeita tuloksia. Miten saadaan pitkäaikainen ylipaino kuriin? Entä miten terveellistää syömistään, kun taustalla kummittelee syömishäiriö? Kyyneliä ja hikeä vuodatetaan, kun osallistujat käyvät läpi elämäntapamuutoksen vaativan henkisen ja fyysisen työn.

Pippa Laukka kertoo, että uuden kauden tekee erityiseksi se, että päähenkilöillä on hyvin erilaisia haasteita. 

– Viimeistään nyt monelle selviää, että Olet mitä syöt ei ole laihdutusohjelma, vaan tarkoitus on auttaa päähenkilöä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja muuttamaan elintapojaan pysyvästi terveellisemmiksi. Tekisi jo mieli paljastaa huikeimmat muutokset! Sen voin vihjaista, että osa muutoksista ei liity suoraan edes ruokavalioon tai muihin elintapoihin, vaan jättää taatusti pysyvämmän jäljen päähenkilön elämään, Laukka kertoo.

Loppuelämän pituisen hyvänolon matkan elämäntapojaan sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan kunnostamalla Pippa Laukan johdolla tällä kaudella starttaavat nämä 11 julkkista!

Henna Kalinainen, tosi-tv-tähti

Juno eli Jon Korhonen, räppäri ja muusikko

Rea Tallgren, radiojuontaja

Enni Koistinen, palkittu graafinen suunnittelija

Jippu eli Meri-Tuuli Elorinne, laulaja-lauluntekijä

Tuomas Rajala, juontaja ja toimittaja

Kalle Palander, uransa lopettanut alppihiihtäjä

Sanna Kiiski, toimittaja, juontaja, kirjailija

Lalli Savolainen, vaatesuunnittelija

Riitta Väisänen, televisiojuontaja ja entinen missi

Sakari "Sakke" Pietilä, jääkiekkovalmentaja ja -vaikuttaja

Uudet Olet mitä syöt -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 20. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja