Pippa Laukka tutustui puolisoonsa 20 vuotta sitten yöelämässä – hyppäsi vuosipäivän kunniaksi hyiseen avantoon

Haastattelussa Pippa Laukka 7:27
Pippa Laukka: "Kun menen uuteen duunipaikkaan, ihmisten salaatin kulutus kasvaa räjähdysmäisesti"

Pippa Laukka julkaisi puolisolleen kauniin kirjoituksen. 

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään, kuinka hänellä tuli täyteen 20 vuotta yhteistä taivalta miehensä kanssa. 

Laukka juhlisti vuosipäivää hyppäämällä hyiseen avantoon. Hän kirjoittaa kauniisti puolisolleen yhteisestä matkasta. 

–  Voi rakkaus, mitä sinä näet kun otat tätä kuvaa? Naisen, joka joka joskus oli tyttö vai ehkä naisen, joka teki sinusta isän ja on lastesi äiti. Se on kaiketi totta, että jos pysähtyy katsomaan, näkee paljon. Mennyttä, kenties tulevaa. Sitä ei voi tietää, ja siksi on elettävä hetki kerrallaan, tässä ja nyt. Me otimme ja pysähdyimme tähän päivään ja hetkeen, joillekin yhdentekevään, meille käänteentekevään, silloin 20 vuotta sitten. Silloin kun sinä olit sinä ja minä olin minä, kunnes meistä tuli me.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Laukan puoliso on kommentoinut kuvaa sydänemojilla. Heidän tuttunsa on vastannut kyseiseen päivitykseen. 

– Lämpimät onnittelut! Ei siitä voi olla 20 vuotta. Tiger foevö. 

– Kiitos rakas, Laukka vastaa. 

Laukka on ollut puolisonsa kanssa yhdessä vuodesta 2001, naimisiin he menivät vuonna 2003.

Pariskunta tutustui aikoinaan Helsingin yöelämässä.

– Voin sanoa, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Katsottiin toisiamme tanssilattian toiselta puolelta, kävelimme toisiamme kohti ja alettiin kulkemaan yhteistä matkaa. Sillä tiellä ollaan edelleen, Laukka totesi huhtikuussa. 

– Se on jännä, miten se katse voi nauliutua toiseen. Sellaisella katseella, ettei tarkastella toisen ulkonäköä, vaan siinä on jotain muuta, hän jatkoi. 

MTV3-kanavalla arvuutellaan jälleen tulevana keväänä kuka on myyrä, kun seikkailuohjelman toinen tuotantokausi alkaa 2. maaliskuuta. Tällä kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot! Mukaan elämänsä seikkailuun lähtevät Pippa LaukkaMikko PenttiläMira Luoti, Wallu ValpioNoora Karma, Joona PuhakkaTeemu Packalén, PyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä MTV3-kanavalla 2. maaliskuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat