Pikkutyttö kadotti irronneen hampaansa ja oli huolissaan hammaskeijun reaktiosta – opettajan sydämellistä tekoa ylistetään

2:20
Hampaan paikkaaminen ei paranna kariesta.

Amerikkalaisopettaja riensi hätääntyneen oppilaansa avuksi sydämellisellä tavalla.

Pennsylvanialainen opettaja varmisti, että hampaansa kadottaneella oppilaalla oli selitys hammaskeijulle.

Burchfieldin alakoulun opettaja Laura Roth hoiti upeasti tilanteen, kun yksi hänen oppilaistaan oli surullinen. Kun Lily-niminen tyttö tuli luokkaan kertoen, että oli vahingossa heittänyt irronneen hampaansa pois, Laura kirjoitti hänen puolestaan selityksen hammaskeijulle.

Pittsburghilaiselle uutisasema KDKA:lle antamassaan haastattelussa Laura selitti, että Lily oli ollut huolissaan siitä, tietäisikö hammaskeiju nyt, että häneltä oli hammas irronnut. Niinpä opettaja oli päättänyt kirjoittaa oppilaansa puolesta selittävän kirjeen hampaita rahaa vastaan hakevalle hahmolle tyttöä lohduttaakseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Voin vahvistaa täydella itsevarmuudella ja arvovallalla, että Lily kadotti hampaansa koulussa tänään. Lounasajan aiheuttamassa jännityksessä ja kaaoksessa se heitettiin traagisesti pois vahingossa", opettaja kirjoitti.

"Ole kiltti, ja pidä tätä todisteena hampaan katoamisesta", opettaja kehottaa.

Koulupiirin apulaisintendentti Bryan E. O'Black twiittasi kuvan kirjeestä kehuen opettajan välittävää asennetta. Myös moni Twitter-käyttäjä ylisti opettajan elettä.

"Tällaisia asioita tapahtuu päivittäin"

Laura itse ajattelee kirjeen olleen vain osa työtään.

–  Minusta on hauskaa, että tämä on saanut niin paljon huomiota, koska kuka tahansa alakoulun opettaja tietää, että tällaisia asioita tapahtuu päivittäin. Kirjoitan kirjeitä hammaskeijulle, joulupukille, pääsiäispupulle ja kaikille siinä välissä, Laura kertoo Yahoo Lifestylelle.

–  Jokainen opettaja voi kertoa, että jos se on tärkeää oppilaillemme, se on tärkeää meillekin.

Mitä tulee Lilyn hampaaseen, tyttö voi huokaista helpotuksesta: hammaskeiju jätti tytölle lapun, jossa onnitteli tätä kolmannen hampaan irtoamisesta ja kertoi lähtevänsä kenties itse etsimään sitä koululta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja