9-vuotias poika teki ”tieteellisen kokeen” – paljasti ovelasti vanhempiensa hammaskeijuhuijauksen

2:15

Pojan omatoiminen kokeilu päättyi vanhempien huijauksen paljastumiseen.

Onko lahjonta hyvä kasvatuskeino? Lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Jari Sinkkonen vastaa yllä olevalla videolla.

Amerikkalainen lääkäri ja tutkija Fahd Ahmad kirjoitti Twitterissä poikansa nerokkaasta toiminnasta hammaskeijun todellisen henkilöllisyyden paljastamiseksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sain juuri kuulla, että 9-vuotiaamme teki meille testin. Häneltä lähti hammas, eikä hän kertonut kenellekään kolmeen päivään, piti hammasta tyynyn alla. Ei rahaa. Sitten hän kertoi meille hampaan lähtemisestä, seuraavana iltana tyynyn alla oli rahaa. Sitten hän esitti meille tieteelliset todisteet siitä, ettei hammaskeijua ole olemassa", Ahmad kirjoittaa Twitterissä.

Twiitillä on jo huikeat 700 000 tykkäystä ja liki 150 000 uudelleentwiittausta.

"Tieteellinen mielenlaatu"

Lääkäri-tutkijan poika on isäänsä tullut.

– Hän on tiedonhaluinen lapsi, hän on ajatuksissaan. Hänellä on tieteellinen mielenlaatu luonnollisesti, Ahmad kertoi Mashable-sivustolle.

Mies kertoo, että vaikka vanhemmat tiesivät pojan hampaan olleen lähtemäisillään, he eivät huomanneet sen putoamista, sillä se ei ollut näkyvillä oleva hammas.

Kun poika kertoi lopulta vanhemmilleen hampaansa irronneen, isä sujautti kertomansa mukaan tyynyn alle dollarin tai pari. Vasta kahden viikon kuluttua poika paljasti äidilleen tehneensä testin. Äiti myönsi tuolloin, että hammaskeijua ei ole olemassa.

"Hänellä on tehtävä olla kertomatta salaisuutta nuoremmille veljilleen. Katsotaan, mitä hän voi tehdä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kaikille, jotka vastaatte hammaskeiju-twiittiin, en voi vastata teille kaikille – annan mehujäitä lapsille ensiavussa. Onnea kaikille, jotka opettivat lapsensa potalle ennen kuin he kävelivät ja niille, jotka kieltäytyvät antamasta rahaa lapsilleen menetetyistä kehon osista. Niille, jotka pitävät lastani nerona – hänen collegerahastonsa ottaa vastaan lahjoituksia." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mashable, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja