Mainos

Pikkulapsella nerokas tapa sitoa kengännauhat – tämä vinkki todella toimii!

Suureen suosioon nousseella videolla viisivuotias poika näyttää aivan uudenlaisen tavan kengännauhojen sitomiseen. Katso ja hämmästy! 

Kengännauhojen sitominen on asia, joka aiheuttaa monille pikkulasten vanhemmille päänvaivaa. Kuinka he voisivat tehdä asian opettelusta astetta helpompaa?

Netistä löytyy asian tiimoilta lukuisia vinkkejä aina lauluista pupunkorva-leikkeihin saakka, mutta nämä tavat saavat nyt jäädä. Miljoonien katselukerrat keränneellä videolla eräs viisivuotias pikkupoika näyttää nimittäin aivan uudenlaisen tavan, jolla nauhat on mahdollista sitoa alle minuutissa.

Ei tarvita kuin pujotus ja kaksi solmua

Miljoonia silmäpareja ihastuttaneen videon kuvasi pojan äiti Ashley Lillard, joka sai ikuistettua videolle taidonnäytteen lisäksi palan kärsivällisyyttä ja motivaatiota.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla poika neuvoo asiantuntevasti, kuinka kengännauhojen päät tulee pujottaa kenkien ylimpään reikään niin, että saat aikaiseksi kaksi lenkkiä. Nämä kaksi lenkkiä poika sitoo solmuun kaksi kertaa, jonka jälkeen hän irrottaa nauhojen päät rei’istä. Aikaa ei ehtinyt kulua edes minuuttia, ja poika oli saanut jo aikaan täydellisen rusetin punaisiin kenkiinsä.

Kun kärsivällisesti loppuun asti hoidettu sitomisoperaatio oli saatu valmiiksi, rehti poika ei ota kunniaa keksinnöstä, vaan kertoo oppineensa tavan kaveriltaan Riverilta

Kengät on mahdollista sitoa myös seuraavalla tavalla. 


Lähde: ScaryMommy 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.