Mainos

Pikavinkit flirttiin: Näin isket uuden ihanuuden!

Salamaihastus syttyy sekunneissa. Kun näet kiinnostavan tyypin, ei kannata jäädä ujostelemaan, vaan tee ihastuksesi tyypille selväksi. Tässä seitsemän flirttivinkkiä joka tytön työkalupakkiin.

1. Kehonkieli tukee viestiä. Näppärä jutustelu ja iskurepliikit eivät tehoa, jos juttelet seinille. Katso häntä, käännä vartalosi ja jalkateräsikin häntä kohti.

2. Hymy huomataan. Pitkät, seksikkäät katseet on vaikea tulkita - miehen mielestä saatat vaikuttaa pahimmassa tapauksessa väsyneeltä ja kiukkuiselta. Hymyily on helpompi tapa viestittää kiinnostusta.

3. Samat eleet. Kun kaksi ihmistä kiinnostuu toisistaan, he rupeavat vaivihkaa ja huomaamattaan matkimaan toistensa kehonkieltä. Nojaileeko hän pöytään? Nojaudu sinäkin lähemmäs häntä. Tämä luo intiimin ja läheisen tunnelman.

4. Lähemmäs, rohkeasti! Flirttivibat kulkevat parhaiten lähietäisyydellä. Sujahda samalle puolelle pöytää, nojaudu lähemmäs, rohkaise häntäkin lähestymään sinua ja kuiskuta hänen korvaansa.

5. Kosketuksessa on taikaa. Ei tarvitse pelata jalkapeliä tai puristella miehen reittä. Lämmin ote kädestä, kosketus olkapäälle tai selkään viestittää kiinnostusta. Kun nouset baarijakkaralta tai olet menossa naistenhuoneeseen, voit ohimennen ja hyvällä syyllä ottaa hänestä tukea tai koskettaa huomaavaisesti.

6. Kehut tuntuvat kivalta. Pienikin kehu tuntuu miehestä hyvältä. Kehu hänen tyyliään vaikka. Se ei ole liian henkilökohtainen asia, joka pistää punastelemaan, mutta saattaa silti imarrella kaverin itsetuntoa.

7. Hassuttele! Läpän heitto ja hassuttelu imartelee miestä. Korniakin flirttiläppää voi heittää, kunhan on pilkettä silmäkulmassa.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.